Arkadaşlar ben sarı oğlana dişi aldım biliyorsunuz ama geldiğinden beri dişi kokuyordu kafesi de kokutmaya başladı dedim herhalde petshopta kokmuştur. Yıkadım yine kokuyor. Gagasını kokladım kursak mantarı mı diye bence kötü kokuyor ama tüm bedeni kokuyor tabi sanki gagası daha fazla. Korkunca falan hızlı hızlı nefes alıyordu hani çok uçmuşta yorulmuş gibi ve pıt pıt ses çıkıyordu. Az önce salıncakta idi izledim böyle boynunu uzattı kusacak sanıyorum bazen ama hiç kusmuyor salya da yok. Çok korkuyorum ben hele ki dişim çok güzel iken bir de her şey yolunda giderken.. ne düşünüyorsunuz? Kuyruk sallama falan hiç farketmiyorum ama daha dikkatli izleyeceğim. Geceleri beraber aynı salıncakta uyuyor benim çiftim ben onları çok seviyorum biliyorsunuz heyecanımdan.. Resimlerdeki dışkı resmi ise 2 dakikalık bir resim yeni çektimEkli dosyayı görüntüle 10129 Ekli dosyayı görüntüle 10130 Ekli dosyayı görüntüle 10131 Ekli dosyayı görüntüle 10132
Not: Dişi 7 aylık erkek 8 aylık. Erkek evcil, dişi ise Mart ın 21 inden beri benimle.
Not: Dişi 7 aylık erkek 8 aylık. Erkek evcil, dişi ise Mart ın 21 inden beri benimle.