TeşekkürlerMerhaba yumurtalı kuş almanız sadece size bu kuşlarda bir sorun olmadığını bilme avantaji sağlar. Yani ileride kuşlar yumurtlamazsa kuşlarda aramazsiniz sorunu. Kafesi ile beraber alırsanız belki yatar oda %25 ihtimal kendi kafesinize getirip koyarsanız yatmaz kesinlikle. Durumun hassasiyetini göstermek amaçlı başımdan geçen bir durumu anlatayım. Kuşların yuvalıgi kapıya yakın olduğu için yuvalıgi kafesin diğer tarafina astım yumurtalara yatmadi. Durum bundan ibaret
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SağolasınKafesiyle yuvasiyla alirsaniz ustunu örtup oyle tasiyin hic kullanmadiginiz bir odaya koyun sabah evinizde uyansinlar rahatsiz etmezseniz iyi bir kus ise kuluckaya devam eder tabiki %50 butun ihtimaller yatmayip yavrularin yumurta icinde ölme ihtimalide var kuluckadayken kus alinmasi tavsiye edilmez petshopda yem almaya gittigim bir gun yumurtali bir yavrusu cikmis cift gordum hakim olamayip kendime aldim ustunu ortup getirdim masallah disi yavruya bakti yumurtalarada yatti biraz sans biraz kusun anac olmasi derken gunaha girmeden kurtuldum bir ureticiden kuluckadaki jumbo disi alindi ve yumurtalari terketti kirdi atti karar sizin insallah hayirlisi olur en dogru karari verirsiniz
Eminmisiniz hiç şansı yokmuYavruya bakmaz ölür yavrular. Böyle direkt olarak yazıyorum ama acı gerçekler malesef
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürklerButun malzemeleriyle alinirsa %50 karakterle ilgili benimkisi yavruyada bakti yumurtalarada yatti hic bir zarar gelmeden yavrularim yeme dusmeden yumurtladi suan ikinci kuluckada masallah yavrularimda saglikla buyudu kimse garanti kesin konusma yapamaz alin almayin demez sans karakter derken olasiliklar malum sizin karariniz olucak
Teşekkürler birde kafes çok güzel link adresi verebilirsinizben 3 hafta önce aldım 2 yumurtası vardı 1 hafta sonra yumurtalar 5 oldu ama bit sorunu oldugu için bugun kafeslerını yeniledim böyle bişey yaptım ilk getirince yatıo alışırsa bakalım benimkiler napıcak![]()
Fiyatlar beni aşıyor neyse ileride alırım belki şimdilik dursun sağolasın hocamwww.emrekafes.com özelden numarasınıda atabilirim izmirden geldi.