Hayvansever03
Onursal Üye
20 gün olarak biliyorum ben.7-8 gün
20 gün olarak biliyorum ben.7-8 gün
Yanına bir eş koydum şu anki yumurtasından yavru çıkarmı?20 gün olarak biliyorum ben.
Etrafında kuşçu veya veteriner varsa göster bence1hafta gibi
Arkadaşım müdahale lazım yumurta çıkmazsa kuş ölür içeride kırılırsa iltihap yapar yine ölür veterinere götür ya da bi kuşçuyaŞu anda kuş halsiz, kuyruğu aşağı yukarı oynuyor
internettende araştırdım 21 gün yumurtlama süresi olarak gözüküyor ama kuşumda bunlar göründüğünden beri 1 hafta geçtiArkadaşım müdahale lazım yumurta çıkmazsa kuş ölür içeride kırılırsa iltihap yapar yine ölür veterinere götür ya da bi kuşçuya
Bu kızgınlık yumurtası ayrıca arka tarafı bu şekilde şiştikten sonra 2 3 gün içinde yumurtlar şişkinlik artık sona geldiğini gösterir yani yumurta çıktı çıkacak demektirinternettende araştırdım 21 gün yumurtlama süresi olarak gözüküyor ama kuşumda bunlar göründüğünden beri 1 hafta geçti
daha yumurta için zaman yokmu?
Pet shopa götürsem yumurtayı çıkarabilir mi ?Bu kızgınlık yumurtası ayrıca arka tarafı bu şekilde şiştikten sonra 2 3 gün içinde yumurtlar şişkinlik artık sona geldiğini gösterir yani yumurta çıktı çıkacak demektir
Hayvan sevgisinden emin olduğun birine götür vet olur kuşçu olur bu işi bilen olurPet shopa götürsem yumurtayı çıkarabilir mi ?
Şimdikinden çıkmaz. Ben şu an için yumurta sıkışması olduğunu düşünmüyorum.Yanına bir eş koydum şu anki yumurtasından yavru çıkarmı?
Yumurta sonradan mı kırılmışKuş bugün yumurtladı ve yumurtası kırık daha yumurtlarmı?
Evde değildim o yüzden bilmiyorumYumurta sonradan mı kırılmış
Kuş kendine geldi mi pekiEvde değildim o yüzden bilmiyorum
Genelde hep bornozun cebinde oynardı sanırım orayı Yuvalık olarak görmüş.
Büyük ihtimalle bornozun cebinde kırıldı
Hala Çok hareketli değil poposu eskisi kadar açık gözükmüyor ama kuyruğu hala aşşağı yukarı oynuyor.Kuş kendine geldi mi peki
Olabilir benim kuşumda olmuştuHala Çok hareketli değil poposu eskisi kadar açık gözükmüyor ama kuyruğu hala aşşağı yukarı oynuyor.
Daha yumurta olma ihtimali varmı?
Yumurtayı altından alayımmı?Olabilir benim kuşumda olmuştu