Hastalık

mirobaba

Yeni Üye
Selamın aleyküm benim kuşum 1.5 2 yaşında biz 15 tatilde 1 saatlik bir yol yapıp İstanbula gittik ve geri geldik kuşum gidene kadar hiç birşeyi yoktu geldiğimizde durgunluk sürekli uyuma tüy dökme birde çok hafif zayıfladı eski tanıdığım kusumdan eser yok bunun için bana ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz + İstanbul'da yavru bir muhabbet kuşuyla aynı kafesteydi

Aleyküm selâm.
Kuşunuzun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarının görüntüsünü görelim. Fotoğraf için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın 👍🏻

Tamam. Bı soru daha soracağım Kuşum ara sıra yemini yedikten sonra hapşırır gibi ses çıkarıp kusuyor bu ne olabilir

Tamam. Bı soru daha soracağım Kuşum ara sıra yemini yedikten sonra hapşırır gibi ses çıkarıp kusuyor bu ne olabilir
Yemin tozlu olmasından kaynaklı olabilir. Toz derken yem kırıntılarından bahsediyorum dibe çöker onlar.
Ama başka sebepler de olabilir. Kuşunuzu bir görelim,görmeden bir şey demek doğru olmaz.

Öğürme kusma var mı kuşta? Hassas teraziniz varsa kuşu tartın ağırlığını bize söyleyin. Ağız içinde kötü koku,ağız boğaz içinde beyaz plaklar lezyonlar var mı?

Öğürme var hassas terazim maalesef yok ağız içinde hafif bir koku var

Öğürme var hassas terazim maalesef yok ağız içinde hafif bir koku var

Dışkıdaki sıvı yani idrarda yeşillik var,öğürme ve ağız içinde kötü koku da varsa mantar ihtimali yüksek. Kuşun videosunu paylaşmadınız bu arada. Hızlı olun. Elinizde mikostatin veya triflucan var mı ayrıca?

Strese girmiş olabilir. Siz probiyotik ile destekleyin bir kaç gün hapşurma veya benzeri belirtiler olursa tekrar yazın. Hatta her gün güncel durum paylaşın takip edelim.

Strese girmiş olabilir. Siz probiyotik ile destekleyin bir kaç gün hapşurma veya benzeri belirtiler olursa tekrar yazın. Hatta her gün güncel durum paylaşın takip edelim.
Peki o zaman mikostatin ve triflucan alalım mı? Her gün size bildiricem ve bu ilaçları nasıl kullanicam

Peki o zaman mikostatin ve triflucan alalım mı? Her gün size bildiricem ve bu ilaçları nasıl kullanicam
Bu ilaçlara başlamak gerekecek gibi ama yine de emin olmak adına birkaç gün gözleyelim bana kalırsa. Ağızda koku hususunu da netleştirin var mı yok mu diye bakın.

Selamın aleyküm iyi günler. Bugün hiç hapşırma olmadı ağız kokusunda yok denilecek az bı koku var hatta yok

Geri