Hastaligi hala gecmedi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Esra48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuşumu suan zor uyuttum
Dün aksamdan sabaha kadar burunlari tikaliydi hali yoktu öğlen biraz daha iyi oldu tikandi ama açıldı aksama doğru bi hareketlendi anca zor durdu
Bugün heryeri ısırdı uçtu durdu 2 gündür ztn birlikte yapmadigimiz sey kalmadı
Çok enerjik bn yoruldum ama verdiğim yiyeceklerden mi kaynaklandı acaba
Çilek muz salata kuruyemiş hepsinden tattı :D bişey olur mu
Bide iyileşmeye gitmese bunları yapmazdı dimi
@MeHeDe @Budgyowner @Tunç
MAŞALLAH diyelim :D çok sevindim, hastalıktan çıkınca artık kolay kolay geriye dönmez merak etmeyin ama bir daha da hasta etmeyin inşallah :)

valla bende tek kuş olsa sanırım üstüne daha çok düşerdim... kuş sayısı çok olunca hasta kuşa ilgim tek kuş sahipleri kadar olmuyor ya da ne bileyim, yaşatamam diye korkuyorum sanırım... çocukken 2 kuşum vardı ve hasta olduklarında mutlaka adam ederdim... ya motivasyonum düştü ya da zamanla cesaretim kırıldı... forumda böyle hastalıktan olumlu neticeleri duyunca cesaret geliyor bana... :)

Kuşumu suan zor uyuttum
Dün aksamdan sabaha kadar burunlari tikaliydi hali yoktu öğlen biraz daha iyi oldu tikandi ama açıldı aksama doğru bi hareketlendi anca zor durdu
Bugün heryeri ısırdı uçtu durdu 2 gündür ztn birlikte yapmadigimiz sey kalmadı
Çok enerjik bn yoruldum ama verdiğim yiyeceklerden mi kaynaklandı acaba
Çilek muz salata kuruyemiş hepsinden tattı :D bişey olur mu
Bide iyileşmeye gitmese bunları yapmazdı dimi
@MeHeDe @Budgyowner @Tunç
Öncelikle gözün aydın. :) kuşun hastalığı atlatıyor merak etme. Tam atlatana kadar dikkat et. Bu kadar farklı yiyecek aynı anda verme. Özellikle yeşillik. Zaten nezle bir de ishal olursa toparlayamaz.

valla bende tek kuş olsa sanırım üstüne daha çok düşerdim... kuş sayısı çok olunca hasta kuşa ilgim tek kuş sahipleri kadar olmuyor ya da ne bileyim, yaşatamam diye korkuyorum sanırım... çocukken 2 kuşum vardı ve hasta olduklarında mutlaka adam ederdim... ya motivasyonum düştü ya da zamanla cesaretim kırıldı... forumda böyle hastalıktan olumlu neticeleri duyunca cesaret geliyor bana... :)
Eğer üretim ve sahiplendirme düşüncesinde değilseniz bakabildiğiniz kadar yanınızda tutun. Hepimiz biliyoruz ki kuşlar ilgi ister ve çok hassaslar.

Eğer üretim ve sahiplendirme düşüncesinde değilseniz bakabildiğiniz kadar yanınızda tutun. Hepimiz biliyoruz ki kuşlar ilgi ister ve çok hassaslar.
evimin baş köşesindeler :) ama genelde dışardan getirdiğim kuşlarda hastalık yaşanıyor o da hasta kuşu satıyorlar bana sanırım... hobinin keyfini çıkarmak lazım... :) selamlar.

evimin baş köşesindeler :) ama genelde dışardan getirdiğim kuşlarda hastalık yaşanıyor o da hasta kuşu satıyorlar bana sanırım... hobinin keyfini çıkarmak lazım... :) selamlar.
Bnm kuşum da öyleydi sanırsam hasta verdiler saçları aldığımda da yapisikti Kuşçu bu tüyler hasta olduğu için böyle dedi

Bnm kuşum da öyleydi sanırsam hasta verdiler saçları aldığımda da yapisikti Kuşçu bu tüyler hasta olduğu için böyle dedi

Normalde bu işin içinde olanlar kolay kolay hasta kuşu almazlar, genelde petshop'tan alırken kuşun canlı olmasına, popo kısmında dışkı olmamasına, gagasına, ayağına vs. dikkatle bakıp almak lazım.... hoş ben baksam da bazı petshop'lar kuşlara doping niteliğinde aşırı ilaç yüklemesi yapıyorlar ve sen canlı alsan da kuşu kuş bir süre sonra hasta olabiliyor... tabi hepsi bir yana muhabbetler ortam değişince de hasta olabiliyorlar :(

Geri