cwlerde Yeni Üye Katılım 11 Ağu 2017 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 2 Kas 2018 #21 albinom22' Alıntı: Hagen olması şart mı ki Genişletmek için tıkla ... özenip en iyisi bu diye bunu aldım gelecek çiftlere ama şu iş canımı sıktı. Normal bir üretim kafesi bu işi fazlasıyla çözermiş meğer...
albinom22' Alıntı: Hagen olması şart mı ki Genişletmek için tıkla ... özenip en iyisi bu diye bunu aldım gelecek çiftlere ama şu iş canımı sıktı. Normal bir üretim kafesi bu işi fazlasıyla çözermiş meğer...
cwlerde Yeni Üye Katılım 11 Ağu 2017 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 2 Kas 2018 #22 albinom22' Alıntı: Hagen olması şart mı ki Genişletmek için tıkla ... özenip en iyisi bu diye bunu aldım çiftlere ama şu iş canımı sıktı. Normal bir üretim kafesi bu işi fazlasıyla çözermiş...
albinom22' Alıntı: Hagen olması şart mı ki Genişletmek için tıkla ... özenip en iyisi bu diye bunu aldım çiftlere ama şu iş canımı sıktı. Normal bir üretim kafesi bu işi fazlasıyla çözermiş...
A albinom22 Emektar Üye Katılım 9 Tem 2018 Mesajlar 1,709 Tepkime puanı 390 2 Kas 2018 #23 cwlerde' Alıntı: özenip en iyisi bu diye bunu aldım çiftlere ama şu iş canımı sıktı. Normal bir üretim kafesi bu işi fazlasıyla çözermiş... Genişletmek için tıkla ... Tabii ki çifthaneler var gayet geniş güzel 1 çift jumbo için ideal
cwlerde' Alıntı: özenip en iyisi bu diye bunu aldım çiftlere ama şu iş canımı sıktı. Normal bir üretim kafesi bu işi fazlasıyla çözermiş... Genişletmek için tıkla ... Tabii ki çifthaneler var gayet geniş güzel 1 çift jumbo için ideal