umitFB
Onursal Üye
Hangi marka vitamin alalım ?
Bununla ilgili güzel bir konu hazırlıcam yakın zamanda. İçinden beğendiğinizi seçersiniz.
Hangi marka vitamin alalım ?
Araştırıp kaliteli diye almıştım. Doğru bir yer olsun diyede Hobipet üzerinden aldım.Bir uyarı daha yapıyım o multivitamin ve probiyotik markalarının çok sahteleri var piyasada. İkisinide tavsiye etmiyorum.
Çok güzel eczane ürünleri var. Biraz araştırsanız multivitamin ve probiyotik olarak sadece o malum markaların olmadığını ne kadar geniş yelpazenin olduğunu görürsünüz
Araştırıp kaliteli diye almıştım. Doğru bir yer olsun diyede Hobipet üzerinden aldım.
Düzeltilmiş son hali :
Ekli dosyayı görüntüle 42405
Kaliteli diye biliniyor ama ben güvenmiyorum şahsen. Ve liste güzel olmuş bu arada son bir şey daha söyliyim liste hakkında, Haftalık meyve bence fazla çünkü tatlı şeyler zararlı kuşlara. Meyveyi 2 haftada bir versen yeterli onunda ölçüsünü kaçırmamak lazım. Ve yeşilliklerde çok önemli kuşlar için. Listedeki sebzelerden daha fazla yeşillik verilmesi lazım (roka, taze nane, marul vs.)
Bu listeyi sitenin girişine asalım
İlginiz için teşekkürler.
Açıkcası şekerden dolayı bende meyve de tereddütteydim.
Mamada da aynı tereddütüm geçerli bebe bisküvisi, pirinç unu... ile ilgili, forumdaki sabitlenmiş mama tariflerindede internetten incelediğim diğer mama tariflerindede bebe bisküvisi var hep. Gerçekten doğru mu yapıyoruz diye tereddütüm oluşmuyor değil. Evde yapılan kuru mamalar belirli bir oransal birşeyi olmadan rastgele karıştırılıyor gibi duruyor, o yüzden hazır mama mı alsam diye(kalitelilerinden) düşünmüyor değilim. Bu sefer de hazır mama tereddütüne düşüyorum. Çıkmaz bir döngü içerine giriyorum bu seferde sadece sebzeli yumurta mı veriyim diye. Onu da yerler mi bilmiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 42443
Ortak bir doğru çıkarmaya çalışıyorum, kullanmak isteyen arkadaşlar tabiki kullanabilir.
heyecanla bekliyorum ben de alacağım vitamin sana soracaktım çünkü elimde bitek avivit kaldı artık konu hazırlanana kadar onunla idare edeceğim supradyn almayı düşünüyorum daha iyi bir önerin yok ise veya evde polivit var kedilere köpeklere kullanıyorduk kuşlara da verenler var diye hatırlıyorum ama o uygun olur mu?Bununla ilgili güzel bir konu hazırlıcam yakın zamanda. İçinden beğendiğinizi seçersiniz.
yeşillik yemeyen kuşlarımızı napcaz pekiVe yeşilliklerde çok önemli kuşlar için. Listedeki sebzelerden daha fazla yeşillik verilmesi lazım (roka, taze nane, marul vs.)
heyecanla bekliyorum ben de alacağım vitamin sana soracaktım çünkü elimde bitek avivit kaldı artık konu hazırlanana kadar onunla idare edeceğim supradyn almayı düşünüyorum daha iyi bir önerin yok ise veya evde polivit var kedilere köpeklere kullanıyorduk kuşlara da verenler var diye hatırlıyorum ama o uygun olur mu?
bir de şimdi aklıma geldi daha profesyonel olan sizler bütün hepsini bir yerde toplayarak bir çizelge yapsanız çok iyi olur ben de yaparım ama çok bilgi sahibi değilim yanlış etkilemek istemem kimseyi. mesela sarımsaklı su, elektrolit, prebiyotik falan çoğu kişi tarafından bilinmiyor hasta olana kadar önlem amaçlı ilaç veya bu tarz şeyler kullanmıyoruz genelde hangisi hangi aralıkla nasıl kullanılmalı şeklinde bir araya getirerek bir konu açsak cok faydalı olur diye düşünüyorum sahsen benim cok işime yarar
yeşillik yemeyen kuşlarımızı napcaz peki
Hocam hala kuru mama tarifi istersen verebilirim.Kendi çizelgenizi oluşturabilmeniz için boş bir çizelge eklendi.
Çizelge Güncellendi.