İki yarışma da geleneksel olsun...Konsept değişse? Mesela en güzel kafes tasarımı gibi. Bu durum başka üyelere de yön gösterici olur. Hangi kafesin doğru olduğu, kafeste hangi malzemelerin bulunmasının eksiksiz olduğu bakımından öğretici olacaktır.
Yok çöpe at, o nasıl çelişki öyleTabii ki de her kuş güzeldir.Önemli olan yarışmak ve eğlenmek.
Şimdi ben yarışmaya katıldım.Lütfü sonuncu oldu.Ben Lütfü'yü daha az mı beğeneceğim veya seveceğim.Kirpi bile yavrusunu ah benim yumuşacık yavrum diye severmiş.
Ben kendimi çöpe atarım Lütfücümü atmam. Kirpi her yeri dikenli bir hayvandır ama annesinin gözüne o dikenler gözükmezmiş, pufuduk yumuşak olarak görürmüş.Yok çöpe at, o nasıl çelişki öyle
Kirpi mi söylemiş bunu ?Ben kendimi çöpe atarım Lütfücümü atmam. Kirpi her yeri dikenli bir hayvandır ama annesinin gözüne o dikenler gözükmezmiş, pufuduk yumuşak olarak görürmüş.
yem konusunda boşuna ümitlenmeyin sabahtan beri fotoğraf çekiyorum. normalde yerinde durmayan kuş yemin kokusunu aldı normalde bitane poz vermezdi tek korkumuz lütfü. en sıkı rakibimiz o olucak gibi geliyo
Fazla yedirme sonra benimki gibi göbekli olmasınLütfü'yü fındık,fıstık,badem iç,kabak çekirdeği ile hazırlıyorum.
Bilgisayar masamda gezdiği şekilde vücut dik,göğüs ilerde,baş yukarıda,kanatlar arkadan bağlı ve önden hafif açık şekilde ,7 köyün ağası gibi gezerken resmini çekersem zorlu bir rakip olabiliriz.
Lütfü bilinçli bir delikanlı fazla kuru yemiş yemiyor.Fazla yedirme sonra benimki gibi göbekli olmasın