Celil ALPAY
Paylaşımcı Üye
Maşallah. Bereketli olsun..
Eş olan kuşlar salınmamalı. Kafeste durmaları daha iyi tabii ki. Dışarıya çıktıklarında birbirlerine olan ilgilerini kaybedebilirler. Malum muhabbetler meraklı kuşlardır.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:55 -->-> Daha önceki mesaj 13:54 --
Teşekkür ederim Cihan Bey. Allah her isteyene versin inşallah.
TesekkurlerMaşallah. Bereketli olsun..
Allah razi olsun. Insallah en yakin surede isteginiz olur.Maşallah Allah nazarlardan saklasınVallahi özendim ben de mi çift alsam
![]()
Rica ederim yardimci olabildiysek.Dişinin zaten çıkmaya gönlü yok da erkek kapağa yapışınca çıkar beni diye her gün 2-3 saat çıkarıorum. Bu sırada bazen dişi de erkekten kaçmak için çıkıyor.. o kaçıyor erkek kovalıyorAma sonuç sıfır
![]()
Yuvanın kapısının ağzında sürekli bekleyip sonuç alamayan erkeğe üzülürken bir de kapağa yapışınca çıakr beni diye kıyamıyorum ama o ki hayırlarına bundan sonra çıkarmamaya özen göstereyim...
Çok teşekkür ederim ilginize..verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..
Amin insallah Yusuf Kursat tesekkurler.Maşallah çok güzeller bereketli üretimler olsun inşaallah
Insallah tesekkurler.Maşallah hep böyle olurlar inşallah
Tesekkurler. Insallah isteginiz gerceklesir.Maşallah ,
Darısı başıma inşallah.![]()
Amin Kısmet inşallah. Bu anne babadan güzel yavrular çıkmasını bekliyorum bendehadiı hayırlı olsun güzel yavrular alırsın ıns
Teşekkürler. Evet öyle tabii. Her yumurta, her kuluçkada aynı heyecanı yaşıyorum. Zaten önemli olan da o heyecanı kaybetmemek.hayırlı olsun en mutlu andır yumurtayı görmek)
Teşekkür ederim. Amin inşallah. Bakalım kaç tanesi çıkacak. Bende bu takımın yavrularının renklerini merak ediyorum gerçektenMaşallah çok güzel kuşlar ^_^Tüyleri kadar yavruları olsun. Sağlıcakla büyütsünler (=
Teşekkür ederim. Çifthane eski çifthanem. İzmir den almıştım. Evet 80'lik. Gayet kullanışlı, sağlamdı. Ama bana yetmediği için box kafes yaptırdım.Cifthaneyi nerden aldiniz 80cm mi masallah kuslarda cok guzel yavrularda
Öncelikle hayırlı tezkereler olsun. Evet tellerin kalınlığı ve sağlamlığı önemli. İnşallah aradığını bulursun.Bende yigit kafese siparis vermeye karar verdim sanirim su askerlik bitsinde ama gormeden almak dusunduruyor sizinki saglammis