A Aysetursak Guest 10 Eyl 2013 #2 Bunu ansiklopedide görmüştüm gerçekten çok ilginç. ama bu guguk kuşları bizim buralardakilere pek benzemiyor sanki
Bunu ansiklopedide görmüştüm gerçekten çok ilginç. ama bu guguk kuşları bizim buralardakilere pek benzemiyor sanki
Mehmet Nuri Alkayış Emektar Üye Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 1,142 Tepkime puanı 1 10 Eyl 2013 #3 Bu nasıl akıl kuş kendi yumurtasını başka kuşun altına koyuyor
D Duranettin ERAYDIN Guest 10 Eyl 2013 #4 ben guguk kuşlarını çok severim ama böyle olduklarını bilmiyordum
D Duranettin ERAYDIN Guest 11 Eyl 2013 #6 ''Daha önce paylaşıldı dikkat et'' diye emir verir gibi bir cümle kullanmışsınız ben çocuk değilim bu şekilde konuşamazsınız admin bile olsanız. Hem ne bileyim daha önce paylaşıldığını. iyi geceler herkese.
''Daha önce paylaşıldı dikkat et'' diye emir verir gibi bir cümle kullanmışsınız ben çocuk değilim bu şekilde konuşamazsınız admin bile olsanız. Hem ne bileyim daha önce paylaşıldığını. iyi geceler herkese.
O Onur TOPAL Emektar Üye Katılım 29 Haz 2013 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 0 11 Eyl 2013 #7 Vay arkadas. Guguk kuslarının böyle oldugunu bilmiyordum. Bilgi için tesekkürler