özkan72
Paylaşımcı Üye
Herkese iyi geceler dilerim muhabbet kuşu goz problemi konusuna edindiğim bilgilere göre açıklık getirmek istedim 1 gün daha geç kalsaydık kuşu kaybedekdik detaylı resimleri ve tedavi aşamasını anlaticagim öncelikle tek göz hastalığı olarak bilinen ornithosis bir göz hastalığı değil iç hastalık miş ve kesinlikle böyle bir sorun ile karsilasildigi zaman teramisin ve benzeri ilaç kullanmayınız göze yaklaşık 10 günden fazla teramisin ve gemtagut damla kullandım kuş da bırakın iyileşmeyi daha kotu olmasına sebebiyet verdik neyseki mahallemiz deki petshop imdadıma yetişti. Arkadaşlar böyle bir durumda kullanılacak ilaç ORNİ TYSON damla günde bir damla oral olarak veriyoruz kuşa 2. Günde nasıl iyileştiğine inanamayacaksınız ve kesinlikle uyarıyorum bu bir göz hastalığı değildir iç hastalık dır o yüzden ilaç önerisi verirken lütfen bir can olduğunu unutmayın solunum yolu tek göz yaşarmasi vb gibi hastalıklar iç hastalık olduğundan. Göz ilacının etkisi olmammakdadir resimde ekliyecegim çok şükür kuş hızla iyileşmeye başladı herkese iyi günler dilerim