Kuşunuzu kanatlı uzmanı veterinere götürün lütfen
Kuşunuzu kanatlı uzmanı veterinere götürün lütfen
götüreceğim ev taşıma sürecindeyim müsait olamıyorum o yüzden burdan ön bilgi edinmeye çalıştım teşekkürlerKuşunuzu kanatlı uzmanı veterinere götürün lütfen
B vitamini takviyesi verebilirsinizgötüreceğim ev taşıma sürecindeyim müsait olamıyorum o yüzden burdan ön bilgi edinmeye çalıştım teşekkürler
veterinerin verdigi ilaçlar haricinde mi, önericeğiniz ürünleri paylaşabilirsenix çok sevinirimB vitamini takviyesi verebilirsiniz
veterinerin verdigi ilaçlar haricinde mi, önericeğiniz ürünleri paylaşabilirsenix çok sevinirim
Öncelikle çift konu açmayın.
Konuya gelirsek dışkı fotoğrafı istemiştim ama atmamışsınız,neyse.
Kuşunuzun bu hareketi tuhaf geldi ve titreme var gibi. Baş kısmı da bir tuhaf tüy müdür nedir.. Kanatlı veya kanatlılardan anlayan egzotik hayvan veterinerine muayene ettirmenizi öneririm. Dışkı ve kursaktan kültür alınıp incelenmesini de öneririm.
Şunu da diyeyim. Çiftleşmek isteyen kızgınlık dönemine girmiş bir dişi kuş kendini kasabilir kuyruğunu kaldırır ama sizin kuştan emin olamadım.
istanbul içi önerebileceğiniz veteriner var mı, ben bahçelievler tarafındayım ama uzakta olsa götürebilirim, iyi hekimleri olsun yeterBt amin forte, gervit w, entrobac. Karadenizpetten alabilirsiniz dün de söylemiştim ☺
Şirinvet var bahçelievlerde kapanmasına bir saat kalmış arayıp götürün istersenizistanbul içi önerebileceğiniz veteriner var mı, ben bahçelievler tarafındayım ama uzakta olsa götürebilirim, iyi hekimleri olsun yeter
istanbul içi önerebileceğiniz veteriner var mı, ben bahçelievler tarafındayım ama uzakta olsa götürebilirim, iyi hekimleri olsun yeter