Merhaba Bugün gece 3 4 sıralarında kuslarım çırpindılar ayak ve yüz hareketleri şuan yok dün gece kargalarin da ottugunü görünce acaba bizim anlamadigimiz bir şey mi oldu diye düşündüm Sabah oğrendik ki gece deprem olmuş.tamamdır.
Merhaba Bugün gece 3 4 sıralarında kuslarım çırpindılar ayak ve yüz hareketleri şuan yok dün gece kargalarin da ottugunü görünce acaba bizim anlamadigimiz bir şey mi oldu diye düşündüm Sabah oğrendik ki gece deprem olmuş.tamamdır.
Teşekkür ederim .ManisaGeçmiş olsun. Hangi şehirdesiniz ?
Çok az vardı huzursuz görünüyorlardı en son yatarken dedim iyiler hareketleri durdu başlarını arkalarına almış uyuyodular ben uyuduktan sonra çırpınmaya baslamislar annem uyandırdı baktım çok korkmuslar biraz ışık açık bekledim gece lambasini açık bırakip uyuduk.Cırpınınca dedim eyvah kesin bit var.Gunduz yine bir şey yoktu.Şu iki gündür Kafese girmek istemiyorlar.Normalde direk kendileri girer zorlamazlardı.Bugun yine takip edicem eğer devam ederse veteriner ile görüştüm zaten goturucem .Dün gece hiç o hareketi yapmadılar mı ?
Veterinere gerek yok. Söylediğim ense damlasını uygulayın eğer 1 hafta sonrasında da bu durum devam ederse o zaman götürürsünüz. Gervite devam ediyor musunuz ?Çok az vardı huzursuz görünüyorlardı en son yatarken dedim iyiler hareketleri durdu başlarını arkalarına almış uyuyodular ben uyuduktan sonra çırpınmaya baslamislar annem uyandırdı baktım çok korkmuslar biraz ışık açık bekledim gece lambasini açık bırakip uyuduk.Cırpınınca dedim eyvah kesin bit var.Gunduz yine bir şey yoktu.Şu iki gündür Kafese girmek istemiyorlar.Normalde direk kendileri girer zorlamazlardı.Bugun yine takip edicem eğer devam ederse veteriner ile görüştüm zaten goturucem .
Hayır.Haftada bir kez veriliyor zaten Şuan kullanmıyorum.Takip edip emin olduktan sonra kullanımına devam edeceğim.Birde ben o gün veterinerler,kusçulara ,petsoplara bu damlayı sordum olsun veya olmasın her ihtimale karşı uygulayayim diye ama hep sprey olarak satılıyor spreyde bana çok sağlikli gelmedi damlayı siz nereden alıyorsunuzVeterinere gerek yok. Söylediğim ense damlasını uygulayın eğer 1 hafta sonrasında da bu durum devam ederse o zaman götürürsünüz. Gervite devam ediyor musunuz ?
Sorunda o zaten veteriner satmıyoruz diyor kuşcuya soruyorum yok diyor mecbur internetren alıcam.Veterinerden bulabilirsiniz. Bazı petshoplarda da bulunabiliyor. İnternetten bile bulabilirsiniz. Bu damla normalde 3-4 ayda bir önlem amaçlı kullanılan bir damla çekinmeden kullanın yani. Parazit yoksa bile kullanılabilir...