Merhaba gervit w kullanımı sonrası kusumda geceleri tık gibi baş ve ayak bölgesinde atma mi diyeyim titreme mi öyle bir şey oluyor.Normalde bu durum olan bir şey değil gozlemlemelerime göre sadece gervit w verdiğim zmanlarda oluyor sebebi nedir
Yarım suluğa 4 damlaNe kadar suya ne kadar katıyorsunuz ? Bence alakası olmamalı ama yine de dozu yazın
Parazit ilacı kullanmadım.Kusumun biri 1 2 yaşlarında diğeri 7 8 aylık dışkilarinda ben bir degisiklik görmedim ishal yada farklı bir sorun yok ama yinede yarın çekip atarım. İkisinde de şuan bu ayak hareketi ve yüzde segirme gibi atma oluyor ama küçük olani yaparken yakalayamadım.Her zman uyuyana kadar ara ara gidip kontrol ederim nedense hep gervit verdiğim gune denk geldi tedirgin oldumDoz da fazla değil. Tesadüfen gervit verdiğiniz güne denk geliyordur muhtemelen. Gervit vitamin sonuçta öyle bir etki yapmaz. Gervit vermediğiniz günlerde takip edin mutlaka yine yapacaktır. Siz beyaz bir kağıda yeni yaptığı 5-6 dışkısının net resmini çekip paylaşın. Nöbet geçiriyor olabilir. Hiç parazit ilacı kullandınız mı ve kuş kaç yaşında ?
Şuan nasıl bakmam gerekiyor karanlıkta bit olup olmadığını nasıl anlayacağım bir yontemi falan var mıHocam şuan gidip kontrol edin büyük ihtimalle bit var. Hayvanları rahatsız ediyor. Şuan kontrol edemezseniz bile yarın sabah tünek bağlantı noktalarına falan bakın. siyah siyah lekeler görürsünüz eğer bit varsa.Oksitlenme izine benzer bir iz. İvermectin etken maddeli ense damlası almanız gerekecel bit varsa. Hatta yoksa bile alın tedbir amaçlı ara ara kullanmanız gerekecek.
Yani hiç aklıma bit gelmedi öyle çok kasınmalari falanda yok.Normaller.Çok şaşırdım şuan.Tüneklerin kafese bağlandıkları yer varya ondan bahsediyorum. teneği söküp kontrol edin o noktayı. İyi farketmişsiniz valla. Bit kolay kolay farkedilmez.
Hocam şuan gidip kontrol edin büyük ihtimalle bit var. Hayvanları rahatsız ediyor. Şuan kontrol edemezseniz bile yarın sabah tünek bağlantı noktalarına falan bakın. siyah siyah lekeler görürsünüz eğer bit varsa.Oksitlenme izine benzer bir iz. İvermectin etken maddeli ense damlası almanız gerekecel bit varsa. Hatta yoksa bile alın tedbir amaçlı ara ara kullanmanız gerekecek.
Bilinenin aksine bit pasaktan dolayı değildir. Hatta temiz yerleri daha çok severler. Kafeslerinin kirli olmasıyla alakası yok. Yavan kuşları bile taşımış olabilir. Tabi önce netleştirmek gerek. Kesin bitmi diye. Ama yüksek ihtimalle bit.Yani hiç aklıma bit gelmedi öyle çok kasınmalari falanda yok.Normaller.Çok şaşırdım şuan.
Teşekkür ederim şimdi bakacağım.Peki dıskısı nasılyeni güncellediğim neem yağı makalemi okuyun faydası olacaktır size.
Gervitten dolayı dışkı böyle olabilir mi? Gündüz ve gece böyle değiildi dışkıları bu gece bu şekilde olduğunu farkkettim.Dışkısı tam istediğimiz gibi değil ama hastalık belirtisi yok. Probiyotik desteği de verin mutlaka
Probiyotik kullanıyorum her çarşamba düzenli olarak veriyorum.Dışkısı tam istediğimiz gibi değil ama hastalık belirtisi yok. Probiyotik desteği de verin mutlaka
Entrobac kullanıyorum.Dediginiz gibi yarın kontrol ederim tuneklerini ve genel durumlarını ona göre bir yol izlerim inşallah bit yada başka kötü bir şeyleri yokturProbiyotik haftada en az 2 defa verilmeli. Vitamin içermeyen bir probiyotikse her gün vermekte sakınca yoktur.