Anladım baytril ağır bir ilaç ama veteriner kullanın demiş. Dozajını ne şekilde önerdiMikroskopta bakti diskiya
Anladım baytril ağır bir ilaç ama veteriner kullanın demiş. Dozajını ne şekilde önerdiMikroskopta bakti diskiya
1 damla suyuna dedi acidir biraz dediAnladım baytril ağır bir ilaç ama veteriner kullanın demiş. Dozajını ne şekilde önerdi
5 gun boyunca dedi korkuyorum bende ya1 damla suyuna dedi acidir biraz dedi
Yazdım bakın.5 gun boyunca dedi korkuyorum bende ya
*bir *bulabildiniz mi?Merhabalar kuşunuz nasıl iyileşti mi böyle bur ishale çare bulabildiğim mi benim de bir kusum var o da ayni durumda tıpkı anlattığınız gibi bir çare bulabildiyseniz bana da yardımcı olabilir misiniz ilaç kullandım ama geçmedi ishali ve çok zayıflıyor
En son görülme 2 sene önce cevap vereceğini sanmıyorum.Merhabalar kuşunuz nasıl iyileşti mi böyle bur ishale çare bulabildiğim mi benim de bir kusum var o da ayni durumda tıpkı anlattığınız gibi bir çare bulabildiyseniz bana da yardımcı olabilir misiniz ilaç kullandım ama geçmedi ishali ve çok zayıflıyor
*bir *bulabildiniz mi?
Merhaba oncelikle cok gecmis olsun. Evet son goturdugum veteriner ercefurly surup ve bactrim onermisti ama olculu onunla toparladik .ankaradamisiniz? Ankarada egzotik veteriner var cok iyiEn son görülme 2 sene önce cevap vereceğini sanmıyorum.
Bir veterinere goturdunuz mu
Kuşunuzun iyileştiğine ve hala yasiyor olmasına çok sevindim tüyü gibi sağlıklı ömrü olsunMerhaba oncelikle cok gecmis olsun. Evet son goturdugum veteriner ercefurly surup ve bactrim onermisti ama olculu onunla toparladik .ankaradamisiniz? Ankarada egzotik veteriner var cok iyi
Cok sagolun cok tesekkur ederim sizin durumlar nasil insallah iyidir?Kuşunuzun iyileştiğine ve hala yasiyor olmasına çok sevindim tüyü gibi sağlıklı ömrü olsun
Ben @Çimen hanım a yardımcı olmak için yazmistim.onun kuşunda da sizinki gibi aynı sorunlar varmış. Hatta 2 sene boyunca girmemissiniz .cevap geleceğini sanmıyorum dedim ama gördüğünde size dönüş saglar.Cok sagolun cok tesekkur ederim sizin durumlar nasil insallah iyidir?
Insallah bi faydam olur biliyorum o endiseyi umarim en kisa surede sagligina kavusurBen @Çimen hanım a yardımcı olmak için yazmistim.onun kuşunda da sizinki gibi aynı sorunlar varmış. Hatta 2 sene boyunca girmemissiniz .cevap geleceğini sanmıyorum dedim ama gördüğünde size dönüş saglar.
Eski konu üzerinden degilde yeni konu açsanız daha iyi olur. Bilgili arkadaslarimizin yorumlarını bekleyin @ebraresx @Recai SULAMİS @Melih.S59Merhaba
Kusum hala hasta ve bir türlü iyileştiremiyorum.
Hala ishal ama neşesi yerinde mutlu dışarı çıkıyor oynuyor.Neden ishali devam ediyor anlamadım.iki üç farklı antibiyotik kullandım.Ne yazık ki ankarada değiliz ve bulunduğum yerdeki veterinerlerin de hiçbir fikri yok şimdi cesamolin kullanmaya başlayacağım üst üste çok ilaç kullanınca ara vermiştim bugün tekrar başlayacağım onun da dozunu nasıl ayarlayacağım bilmiyorum bu konuda yardım istemek için girince gördüm eğer bu ilaç da iyileştirmeye Ankaraya getirebilirim veterinere çok üzülüyorum çünkü..
Mesajlarınız için de çok teşekkür ederim Yalnız olmadığını ve bir çare bulabileceğini hissetmek güzel.