Garip sesler

Damlatırken burnuna kaçmış büyük ihtimalle, onun verdiği bir rahatsızlıktır, bakalım cevaba göre öneririz bir şeyler, basit gibi görünsede ciddi sorunlar yaratabilir, burundan alınan sıvı akciğere gittiği için sıkıntılı bir durum
Haklısınız inşallah ciddi bir şey olmaz

Merhaba üzgünüm şehir dışındaydım yeni geldim yardımlarınıza teşekkür ederim burun deliklerine baktım birşey yoktu şuan normal görünüyor vitamini direkt vermekten vazgeçtik şimdi suyuna damlatıyoruz çok zayıf geldiğinden beri toparlayamadı sanırım yavru olduğu için yumurta meyve sebze yemiyor kraker bile yemiyor dal darı veriyorum onu bile daha yeni yemeye başladı ama iştahlı değil

Merhaba üzgünüm şehir dışındaydım yeni geldim yardımlarınıza teşekkür ederim burun deliklerine baktım birşey yoktu şuan normal görünüyor vitamini direkt vermekten vazgeçtik şimdi suyuna damlatıyoruz çok zayıf geldiğinden beri toparlayamadı sanırım yavru olduğu için yumurta meyve sebze yemiyor kraker bile yemiyor dal darı veriyorum onu bile daha yeni yemeye başladı ama iştahlı değil
Merhabalar, suya damlatmanız bence iyi olmuş. Benim kuşumda ilk geldiğinde dal darı bile yemiyordu, sanki bilmiyordu yemesini, ağzında geveleyip geri bırakıyordu. Bende hala iştahından memnun olmasamda ilk zamanlarına göre daha iyi durumda iştahı, sizinkide zamanla alışacaktır bence. Şu an normal olmasına sevindim, sağlıkla kalsın inşallah 🙏

Geri