Taha Aktaş
Meraklı Üye
Merhabalar arkadaşlar.Bugün sizler için hepimizin ortak sorunlarından olan muhabbet kuşu yem incelemesi yapacağım.İnceleyeceğimiz marka Garden Mix.Bu zamana kadar Versele Laga kullanıyordum ve sıkıntı da yaşamadım.Versele Laga'n ın yemine değinecek olursak yem karışım orantısının iyi olmadığını söyleyebilirim lakin çeşitli eklemeler ile bu sorunu düzeltebiliyordum.Ve dediğim gibi bu zamana kadar bir sorun çıkmadı.Bir ara G1 Experience'de denemiştim ondanda memnun kalmıştım genel olarak tozsuz bir yemdi.
Neyse konumuza dönecek olursak Garden Mix yemi hakkında ilk izlenimlerimi söylemek istiyorum.Duyduğum kadarıyla paketten pakete değişen bir yem karışımı var.Benim aldığım pakette genel anlamıyla ak darının yoğun olduğunu söyleyebiliriz.
-Paketi ilk açtığımda şahsen yem orantısı hoşuma gitti diyebilirim,ve yem bana çok taze geldi.Daha önceden Versele Laga yem kullanan biri olarak darı tanelerinin daha küçük olduğunu söyleyebilirim ve bu benim gerçekten hoşuma gitti.
-Tozunu elekten geçirmek için gittiğimde aslında çokta fazla toz olmaması da beni sevindirdi diyebilirim.
-Tabi dezavantajları da var örneğin aspur yok denecek kadar az.Siyah darı yerine bir sürü kanola(Rapiska) tohumu koymuşlar ben bunu muhabbet kuşlarının çok yediğini görmedim.
-Ve neredeyse her yemde olan Aspir ayıklama sorunu.
Pratik ayıklama yöntemleri varsa duymak isterim.Ama genel anlamıyla benden geçti diyebilirim.
Paketi ilk açtığımda ki yemin görüntüsü;
Buda aspur ekledikten sonraki karışımın hali;
Neyse konumuza dönecek olursak Garden Mix yemi hakkında ilk izlenimlerimi söylemek istiyorum.Duyduğum kadarıyla paketten pakete değişen bir yem karışımı var.Benim aldığım pakette genel anlamıyla ak darının yoğun olduğunu söyleyebiliriz.
-Paketi ilk açtığımda şahsen yem orantısı hoşuma gitti diyebilirim,ve yem bana çok taze geldi.Daha önceden Versele Laga yem kullanan biri olarak darı tanelerinin daha küçük olduğunu söyleyebilirim ve bu benim gerçekten hoşuma gitti.
-Tozunu elekten geçirmek için gittiğimde aslında çokta fazla toz olmaması da beni sevindirdi diyebilirim.
-Tabi dezavantajları da var örneğin aspur yok denecek kadar az.Siyah darı yerine bir sürü kanola(Rapiska) tohumu koymuşlar ben bunu muhabbet kuşlarının çok yediğini görmedim.
-Ve neredeyse her yemde olan Aspir ayıklama sorunu.

Paketi ilk açtığımda ki yemin görüntüsü;
Buda aspur ekledikten sonraki karışımın hali;