Fatih BUYURUCU Emektar Üye Katılım 8 Şub 2014 Mesajlar 1,324 Tepkime puanı 2 16 Şub 2014 #1 Arkadaşlar muhabbet kuşum gaga taşını kullanmıyor gagasının kenarları hep tırtık tırtık olmuş girintili çıkıntılı ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar muhabbet kuşum gaga taşını kullanmıyor gagasının kenarları hep tırtık tırtık olmuş girintili çıkıntılı ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
Fatih BUYURUCU Emektar Üye Katılım 8 Şub 2014 Mesajlar 1,324 Tepkime puanı 2 16 Şub 2014 #3 kullanmıyo gagasını kendi kendine kemirmeye çalışıyo çıt çıt sesler geliyo büyük ihtimal başarılı olamıyo tabi, dut ağacı dalı koydum birkaç tane onlarla uğraşıyo arada ama tedirgin oldum gagasıda büyüyo sanrım yavaş yavaş
kullanmıyo gagasını kendi kendine kemirmeye çalışıyo çıt çıt sesler geliyo büyük ihtimal başarılı olamıyo tabi, dut ağacı dalı koydum birkaç tane onlarla uğraşıyo arada ama tedirgin oldum gagasıda büyüyo sanrım yavaş yavaş
S Samet Çağlar Guest 16 Şub 2014 #4 şu dut ağacını bi ben bulamadım cit cit sesini tüm kuşlar yapıyor fatih .. kullanacaktır gaga taşını
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 16 Şub 2014 #5 Kalamar kemiği takılıysa onla da törpüler. Kullanmıyor dediği taşa gidip yakından bakın, üzerinde çizikler olduğunu göreceksiniz. Selamlar..
Kalamar kemiği takılıysa onla da törpüler. Kullanmıyor dediği taşa gidip yakından bakın, üzerinde çizikler olduğunu göreceksiniz. Selamlar..
Fatih BUYURUCU Emektar Üye Katılım 8 Şub 2014 Mesajlar 1,324 Tepkime puanı 2 16 Şub 2014 #6 sağolun arkadaşlar yorumlarınız için inşallah endişelenecek bir durum yoktur 6 tane daha gaga taşı siparişi verdim kafesi donatacam resmen
sağolun arkadaşlar yorumlarınız için inşallah endişelenecek bir durum yoktur 6 tane daha gaga taşı siparişi verdim kafesi donatacam resmen
B BARAN Guest 16 Şub 2014 #7 bende gaga taşını kattım baktım hiç kemirme görünmüyor üstüne çıkıyor gaga taşının öyle duruyor birgün kenarlarını kemirirken yakaladım gaga taşının merak etmeyin o kullanır...
bende gaga taşını kattım baktım hiç kemirme görünmüyor üstüne çıkıyor gaga taşının öyle duruyor birgün kenarlarını kemirirken yakaladım gaga taşının merak etmeyin o kullanır...
Fatih BUYURUCU Emektar Üye Katılım 8 Şub 2014 Mesajlar 1,324 Tepkime puanı 2 17 Şub 2014 #8 inşallah bakalım. dut ağacı dallarının faydası oldu düne göre birazdaha iyi durumda gagası şuan
cixsower Meraklı Üye Katılım 17 Ara 2013 Mesajlar 319 Tepkime puanı 0 17 Şub 2014 #9 kardeş benim maviş 2 günde gaga taşını bitiriyor keşke seninki gibi arada yapsa taş bırakmadı bizde bu
kardeş benim maviş 2 günde gaga taşını bitiriyor keşke seninki gibi arada yapsa taş bırakmadı bizde bu
Fatih BUYURUCU Emektar Üye Katılım 8 Şub 2014 Mesajlar 1,324 Tepkime puanı 2 17 Şub 2014 #10 maşşallah diyelim o zaman alçı dökmeye başlarsın yakında
S Seda Kurşunlu Çal Guest 17 Şub 2014 #11 ağaç dalı koymanız iyi olmuş. gaga taşını da kemirir. o çıt çıt sesi mutlu olduğu, şekerleme yaptığı anlamına geliyor. tüm papağanlar yapar bunu.
ağaç dalı koymanız iyi olmuş. gaga taşını da kemirir. o çıt çıt sesi mutlu olduğu, şekerleme yaptığı anlamına geliyor. tüm papağanlar yapar bunu.
CEM CANER Onursal Üye Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 13 17 Şub 2014 #12 merak etmeyin kullanır onlar
S soner zorba Yeni Üye Katılım 30 Eki 2014 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 30 Eki 2014 #13 benim dişi kuş 1 saatte bitiriyor gaga taşını sebebi ne olabilir