B Bahattin GENÇ Guest 27 Ağu 2014 #21 james007' Alıntı: yani 3 resim erkekle 2 resimdeki dişiyi takım yaparım demek istedim. Genişletmek için tıkla ... Fakat onların ikiside dişibu yüzden anlayamadim.1 Ve 2. Foto 3 Ve 4.foto eş kuslar.
james007' Alıntı: yani 3 resim erkekle 2 resimdeki dişiyi takım yaparım demek istedim. Genişletmek için tıkla ... Fakat onların ikiside dişibu yüzden anlayamadim.1 Ve 2. Foto 3 Ve 4.foto eş kuslar.
Enes YLKSN Emektar Üye Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1,158 Tepkime puanı 1 27 Ağu 2014 #22 Bahattin GENÇ' Alıntı: Fakat onların ikiside dişibu yüzden anlayamadim.1 Ve 2. Foto 3 Ve 4.foto eş kuslar. Genişletmek için tıkla ... pardon resim sonradan açıldı bende eve 3 ve 4 kuşlar eşmiş zaten güzel olur..
Bahattin GENÇ' Alıntı: Fakat onların ikiside dişibu yüzden anlayamadim.1 Ve 2. Foto 3 Ve 4.foto eş kuslar. Genişletmek için tıkla ... pardon resim sonradan açıldı bende eve 3 ve 4 kuşlar eşmiş zaten güzel olur..
B Bahattin GENÇ Guest 27 Ağu 2014 #23 james007' Alıntı: pardon resim sonradan açıldı bende eve 3 ve 4 kuşlar eşmiş zaten güzel olur.. Genişletmek için tıkla ... Insallah guzel yavrular alirsam aralarindan secip birbirleri ile es yapmayi dusunuyorum kismetse.
james007' Alıntı: pardon resim sonradan açıldı bende eve 3 ve 4 kuşlar eşmiş zaten güzel olur.. Genişletmek için tıkla ... Insallah guzel yavrular alirsam aralarindan secip birbirleri ile es yapmayi dusunuyorum kismetse.