E EMRAH GÜNDAY Guest 15 May 2013 #22 Bir hayli büyümüşler cihan bana gösterdiğinde çok küçüklerdi. Yerim olsaydı kaçırmazdım o yavruyu Maşallah.
Bir hayli büyümüşler cihan bana gösterdiğinde çok küçüklerdi. Yerim olsaydı kaçırmazdım o yavruyu Maşallah.
Cihan AYTAN Paylaşımcı Üye Katılım 20 Ocak 2013 Mesajlar 786 Tepkime puanı 78 15 May 2013 #23 EMRAH GÜNDAY' Alıntı: Bir hayli büyümüşler cihan bana gösterdiğinde çok küçüklerdi. Yerim olsaydı kaçırmazdım o yavruyu Maşallah. Genişletmek için tıkla ... Emrah Hocam aldığın yavru nasıl alışmaya başladımı bir sıkıntı olursa ben buradayım
EMRAH GÜNDAY' Alıntı: Bir hayli büyümüşler cihan bana gösterdiğinde çok küçüklerdi. Yerim olsaydı kaçırmazdım o yavruyu Maşallah. Genişletmek için tıkla ... Emrah Hocam aldığın yavru nasıl alışmaya başladımı bir sıkıntı olursa ben buradayım
GÖKHAN GENÇ Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 576 Tepkime puanı 0 16 May 2013 #25 cihan abi renkler on numara .diğer yavrularında resimlerini bekliyoruz kolaygelsin.