Kivim benim
Meraklı Üye
Fransiz tuy dokumu gibi duruyo tuyleri dokuluyor mu? Uzun olan kuyruk kanat tüyleri
merhaba. iyileşen kuşunuz şu an ne durumda. aynı sorunu olan bir kuş da bende var. vitaform aldım.kullanacağım. uzayan tüyler kalıcı oldu mu.teşekkürler.İyi forumlar arkadaşlar benim fransız tuy hastası olan kuşum vardı sonunda düzeldi 1 senedir uçamıyordu yeni çıkan tüyleri biçimsiz çıkıyordu ve sonunda kopuyordu bir kuşcunun tavsiye ettiğı vitafom adlı ilacı aldım tavsiye ettiğı gibi kullandım ve 2 ayın sonunda tamamen tuylerı uzadı ve şu an çok güzel uçuyor aynı dertten muzdarip olan arkadaşlara tavsiyemdir 2 ayda ben çok güzel sonuçlar aldım sizlerlede paylaşmak istedim
Yeni konu açıp kuşunuzun fotoğrafını ekler misiniz?merhaba
paylaşımları okudum ancak emin olamadım 15gün önce hediye olarak bir muhabet kuşu geldi ancak geldiğinde de tüyleri çok zayıftı kuyruğu yoktu kanatları şekilsiz di ama hala kuyruğu çıkmadı ve tüyleri dökülüyor çok kaşınıyor vitamin veriyordum ama pek bir ise yaramadı uçmaya çalışınca da kanadı kanıyor başka bir sorun olabilir mı
Yeni konu açar mısınız bilgili kişileri etiketleyelim. Kuş kaç yaşında bilginiz var mı?
maalesef bilgim yok ama hediye geldi 2aylık ancak olabilir bugün doktor a götürdük fransız tuy hastalığı ve mantar dedi üç ilaç verdi bi ay sonra kontrol dedi bakalım ne olcak ama böyle olan varmı bir parça canı var yaYeni konu açar mısınız bilgili kişileri etiketleyelim. Kuş kaç yaşında bilginiz var mı?