S Selim EYLÜL Guest 6 Mar 2013 #1 Evet resimler burada hazır uslu dururken çektim artık şu kuşun cinsiyetini bi belirleyelim
M Mehmet ATLI Guest 6 Mar 2013 #2 bence erkek yalnız bende yeniyim bayağı bi araştırdım araştırmalarıma dayanarak söylüyorum kesin diyemem
bence erkek yalnız bende yeniyim bayağı bi araştırdım araştırmalarıma dayanarak söylüyorum kesin diyemem
S Selim EYLÜL Guest 6 Mar 2013 #3 burun etrafı beyaz olunca dişi olabiliyor diye biliyorum bende ama artık bi cinsiyetini belirleyelim
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 82 6 Mar 2013 #4 Bu öyle belirgin bir beyazlık değil ustam, kuşunuz erkek
S Selim EYLÜL Guest 6 Mar 2013 #5 ooo 2 side erkek oldu iyi iyi ben bunlara eş alırım ilerleyen süre zarfında
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 82 6 Mar 2013 #6 Pozitif yaklaşmanız güzel bir durum hayırlısı olsun.
S Selim EYLÜL Guest 6 Mar 2013 #7 Cihat ERGÜN' Alıntı: Pozitif yaklaşmanız güzel bir durum hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla ... İlk kuşum olduğundan onun yeri ayrı canı sağolsun
Cihat ERGÜN' Alıntı: Pozitif yaklaşmanız güzel bir durum hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla ... İlk kuşum olduğundan onun yeri ayrı canı sağolsun
Yusuf YALÇINKAYA Paylaşımcı Üye Katılım 26 Ocak 2013 Mesajlar 689 Tepkime puanı 3 6 Mar 2013 #8 Selim kardeşim erkek mubiş..