Nevzat Samet BAYKAL
Paylaşımcı Üye
Hepinize teşekkür ederim.
Kırmızı gözlü kuşların daha yabani olduğuna dair herhangi bir tecrübem yok. Öyle bir bilgiye de ulaşmadım. O yüzden bilemiyorum. Ama İngiliz kuşlar diğerlerine göre daha az hareketli, daha uysal ve kafese elinizi sokunca daha az uçuşuyorlar. Hatta bazen uçmuyorlar bile.Masallah büyüyünce renklerini cok merak ediyorum. Kirmizi gözlü kuşlar biraz daha yabanıl olmuyor mu
Sağ ol abi. Ben gelemedim tabi ona gönderme yapıyorsun ben geleceğim diyerek galiba Beklerim abi her zaman.Maşallah Samet, dilerim hepsi de sağlıklı bir şekilde büyürler. Bu soydan güzel kuşlar çıkacağına eminim. En kısa zamanda görmeye geleceğim. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim Özer. Ben de takipteyim.maşallah nevzat abi dikkatle takip ediyorum bu ufaklıkları
Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun.Masallah saglikla buyusunler uzun omurleri olur insallah ozel yavrular
Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun. Esas ben değil anne babaları oldukça iyi baktılar. Yavrulara hem yetiştirmekten helak oldular. Dur durak bilmeden yuvaya yem taşıyorlar. Ben sadece anne babanın yemini, suyunu, mamasını eksik etmedim.Maşallah çok güzel bakmışın. Umarım sağlıklı yavrular olur.
Teşekkür ederim. Umarım daha iyileri sizin olur.Maşallah.
Bizlerede nasip olur inşallah.
Maşallah ustam Allah bereketlerini arttırsın çok güzeller
Teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına.hey maşallah güzel bir kan soyu oluştu hayırlısı ile büyürler tüyleri kadar ömürleri olur inş.