Alihan Kara
Meraklı Üye
Tavsiyeleriniz nedir?Ben de diyorum ki vitamin bu durumda bir işe yaramaz.
Tavsiyeleriniz nedir?Ben de diyorum ki vitamin bu durumda bir işe yaramaz.
Ne kadar süredir beraberler?Tavsiyeleriniz nedir?
1.5 - 2 senedir. Kac ay önce olduğunu hatırlamıyorum erkek 1 kere dişinin üstüne çıktı birdaha da olmadıNe kadar süredir beraberler?
Bence birinden birini değiştir. Ya da ikisine de ayrı birer eş al. Bunlar kardeş olmuşlar artık..1.5 - 2 senedir. Kac ay önce olduğunu hatırlamıyorum erkek 1 kere dişinin üstüne çıktı birdaha da olmadı
İmkansızı başardık o zaman şuan ayrı kafesdeler dişi erkegin yanına gitmek icin tellere cıkıyor bunu erkek nadir yapıyor ama sürekli arıyor. Çiftlesmeyi ısı da etkiler değil mi? Çiftlesmek icin orta seviyelerde ısı şart diye sanıyorum 20 25 arası veya 20 26 vs.Bence birinden birini değiştir. Ya da ikisine de ayrı birer eş al. Bunlar kardeş olmuşlar artık..
3-4 hafta kadar ayrı kalsınlar. Bir araya getirince internetten çiftleşme ve yavru besleme sesleri dinlet. Belki olur..İmkansızı başardık o zaman şuan ayrı kafesdeler dişi erkegin yanına gitmek icin tellere cıkıyor bunu erkek nadir yapıyor ama sürekli arıyor. Çiftlesmeyi ısı da etkiler değil mi? Çiftlesmek icin orta seviyelerde ısı şart diye sanıyorum 20 25 arası veya 20 26 vs.
ucuz ürünlerin tamama yakını boyalı su/tozP
Pahalı olmasa veya tek çiftim olmasa sorun yok sorgusuz sualsiz alırdım ama tek cift icin değmez diye dusunuyorum.