Erkan DEMİR
Meraklı Üye
Duvarlara strafor ile mantolama yapıliyor üzerinede sıva çekiyosun. Boylece ortamdaki ısı sorunu bi nebze çözebilirsiniz. Tabi daha detaylı yapılışini ustalar yazar
Duvarlara strafor ile mantolama yapıliyor üzerinede sıva çekiyosun. Boylece ortamdaki ısı sorunu bi nebze çözebilirsiniz. Tabi daha detaylı yapılışini ustalar yazar
Duvarlara yapılan 3 - 4 - 5 - 6 ve bunun gibi kalınlıklarda yapılan stafor ve üzerine çekilen file astar ve son sıva ile içeride bulunan ısıyı içeride tutmak için yapılan güzel bir çalışma. hem duvar vs güzel görüntü olur. Tabi size kalmış bir şey.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah...
Stratfor işi kafama yattı hem duvarlara hem de tavana Isı ve ses için faydalı olur umuduyla,kapıyı PVC çift cam için fiyat alacağım,kafes olarak evet bst kafesleri güzel 3 kat + 1 salma yuvalıklı modeli Hoşuma gitti,fiyat 320 TL yazıyordu,camlara zebra tipi perdeler iyi olur diye düşünüyorum.
Cihan hayırlısı olsun. Forumdaki diğer arkadaşlar gerekli şeyleri yazmış. Allah utandırmasın kardeşim. Darısı başımıza.Tşk ediyorum saolun
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:12 -->-> Daha önceki mesaj 00:09 --
Stratfor işi kafama yattı hem duvarlara hem de tavana Isı ve ses için faydalı olur umuduyla,kapıyı PVC çift cam için fiyat alacağım,kafes olarak evet bst kafesleri güzel 3 kat + 1 salma yuvalıklı modeli Hoşuma gitti,fiyat 320 TL yazıyordu,camlara zebra tipi perdeler iyi olur diye düşünüyorum.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:54 -->-> Daha önceki mesaj 00:12 --
Günceldirrrr...
[MENTION=12662]Cihan UYĞUR[/MENTION] usta , daha yavru alamadan dükkana geçmişsin ne bu acele. Benim sana naçizane önerim pvc kafes box kafesi sonraları al , çünkü daha güzel çiftin yok elinde . Hani çift olan kuşlarının sayısı az . Sanırım en son 2 çiftti elinde olan. Eğer dükkan kirası derdin yoksa yavaş yavaş başlayarak ilerle . sonra box kafeslere geçersin.
Bana göre bu yazı pek hoş olmamış. Belli ki Cihan heves etmiş daha çok kış bakacak böyle bir karar vermiş. Belki sizde kötü niyetli yazmadınız ama elinde güzel kuş yok daha yavru almadın gibi Cümleler kalp kırabilir. Bu arada forumda usta usta Dediğiniz sizin için her sözü onay olan Levent acar da üretimhane kurarken elinde kuş yoktu. Ter temiz yaptı pvcleri aldı Cihan aytan ve bir kaç kişiden çiftleri aldı üretim yapıyor heves kırmak yerine destek olsak daha iyi