Cihan UYĞUR
Onursal Üye
Merhaba sevgili arkadaşlar,evde beslediğim hobi muhabbet kuşu merakı biraz ileri safhaya taşınca mağlum ev halkı ile sorunlar olmasa oluyor,ne kadar da olsa bizim merakımız heyecanımız bazen bu durumdan etkilenebiliyor,şimdi resimdeki yer bir Dükkan buraya kuşlarımı taşımayı düşünüyorum,tabi Öncesinde bir temizlik yapılacak,ilkbahar ayındayız sanırım 50 m2 kare bir yer arkasında bir Bölme oda var yalnız orada su gider boruları olduğu için Kuşlarım için o bölümü kullanmayacağım,daha Öncesinde fare,böcek olayına Şahit Olduğum için güvenemem.
Kafamdaki sorular
1.Kapı girişindeki bölüm Demir burayı PVC olarak mı?değiştirsem kışınsoğuk olur mu?
2.Ayrıyeten Isıtma işlemi forumda profesyonel üretim yapan ustalar var,kimileri ısıtıcı kullanıyor,kimisi kullanmıyor
3.Pvc tipi box kafes mi?alsam yoksa katlı kafes mi?Tabi ilerisini düşünerek karar vermek istiyorum.
Bu konuda fikirlerinizi rica ediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese kuşlarıyla mutlu,sağlıklı,keyifli ve huzurlu üretimler dilerim.
iç bölüm
ana giriş
arkaya geçiş
arkanın iç bölümü
Kafamdaki sorular
1.Kapı girişindeki bölüm Demir burayı PVC olarak mı?değiştirsem kışınsoğuk olur mu?
2.Ayrıyeten Isıtma işlemi forumda profesyonel üretim yapan ustalar var,kimileri ısıtıcı kullanıyor,kimisi kullanmıyor
3.Pvc tipi box kafes mi?alsam yoksa katlı kafes mi?Tabi ilerisini düşünerek karar vermek istiyorum.
Bu konuda fikirlerinizi rica ediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese kuşlarıyla mutlu,sağlıklı,keyifli ve huzurlu üretimler dilerim.
Son düzenleme: