Pınarates61
Yeni Üye
20 gun oldu artik sinir hastasi olcam hic susmuyo her dedigi oluyo niye boyle yapiyo
Sakin olmakbmumkun degil 1 yasinda erkekOncelikle sakin olunkusunuz kac aylik yada kac yasinda. Surekli mi bagiriyor
Kus aldik yanina kusla ilgilenmediAynı durum benim kuşumda da var. 1 yaşında o da. Çiftleşmek istiyor bu nedenle sesini yüksektebildiği kadar yükseltiyor
IBir cok sebebi olabilir. Sizden ilgi bekliyordur. kafesten cikmak icin yapabilir. Ciflesme de bir secenek ama yanina aldiginiz esi begenmemis olabilir. Benim erkek kusta cok bagiriyor surekli cirilti halinde. Esi var yavrusu oldu yumurtasi var hala bagiriyor hala bagiriyor yanionu da oyle kabullendim artik. Benimki gibi bagirmak hosuna gidiyor galiba
Ne yapicami sasirdim her istedigini yapiyoruz ilgileniyoruz korkacagi bisey yokBide benimkini görün son ses bagiriyor Allahtan sneinki 20 gün ben 4 aydır bunu çekiyorum eşi de var ama kedim olduğundan çok ilgilenemiyorum kafesten de cikariyiruz kediyle oynuyolar ama hep bagiriyo ![]()
Ilgiden cok sevgi isteyince bagirir sahibiyle bag kuran kuslar20 gun oldu artik sinir hastasi olcam hic susmuyo her dedigi oluyo niye boyle yapiyo