EvtDisi bence daha buyuk.
EvtDisi bence daha buyuk.
Evt ama erkegi me aldigimda bana smekdown yapıyo bu elimden kurtulmaya hali yokDisi bence daha buyuk.
Yok kardes sadece gorum cok sıkıcı bunu birz da kusumun olumunen canım sıkkın neselenmek ıcın anlatma deklinde komik sakalar da yapıyorum brn ne dusunduysem yazıyorum ironi fln sen klavye delikanlılıgı mı yapıyon kardes haylrdırIroni yapiyorsaniz hic komik degil dalga gecmiyorsunuz umarim.
Neyse senle jonusmaya degmezYok kardes sadece gorum cok sıkıcı bunu birz da kusumun olumunen canım sıkkın neselenmek ıcın anlatma deklinde komik sakalar da yapıyorum brn ne dusunduysem yazıyorum ironi fln sen klavye delikanlılıgı mı yapıyon kardes haylrdır
Ithamlariniza dikkat edin delikanlilik klavyeden yapilmaz herneyse.Yok kardes sadece gorum cok sıkıcı bunu birz da kusumun olumunen canım sıkkın neselenmek ıcın anlatma deklinde komik sakalar da yapıyorum brn ne dusunduysem yazıyorum ironi fln sen klavye delikanlılıgı mı yapıyon kardes haylrdır
Petshopçudan ziyade veterinere gidin.Pet shopcu amca bi ilac verdi suyına katıyom