Umut Can Çil
Paylaşımcı Üye
Fazlası yağlanma yapıyor ondan dedim benim kuşYemese ne olur çünki benimki arıyor sevdiği bir tahıl var tüm yemliği yere döküp onları arıyor
Fazlası yağlanma yapıyor ondan dedim benim kuşYemese ne olur çünki benimki arıyor sevdiği bir tahıl var tüm yemliği yere döküp onları arıyor
Fazlası yağlanma yapıyor ondan dedim beYemese ne olur çünki benimki arıyor sevdiği bir tahıl var tüm yemliği yere döküp onları arıyor
Yulafı nereden bulabilirimFazlası yağlanma yapıyor ondan dedim benim kuş
İnternette var ya da petsholarda olması lazım ucuz bişey zaten benim evde yulaf aspur ve normal yem var yulaf ve aspuru dışarıda ödül olarak ya da tatlı gözüktüğünden veriyorumYulafı nereden bulabilirim
Yarın alayım muhakkak fotoğrafı var mı acaba kuşunuzunİnternette var ya da petsholarda olması lazım ucuz bişey zaten benim evde yulaf aspur ve normal yem var yulaf ve aspuru dışarıda ödül olarak ya da tatlı gözüktüğünden veriyorum
ElbetteYarın alayım muhakkak fotoğrafı var mı acaba kuşunuzun
Maşallah benimkinin aynısı imiş
1 yaşına yaklaşıyor uzun ömürlü olsun inşallah.Maşallah benimkinin aynısı imiş
Anladım hocam inşâAllah dilediğiniz güzel bir şekilde olur hayırlısı olsun inşâAllah dişi alın siz yavrulayınca ev halkıda sever yavruları alışırlarHocam yanlız kalmasın diye okul açılınca alacağım. Yavrulamasın istiyorum Bakacak yerim yok ailem ise en fazla 2 kuş diyor.