Bizimkiler 2 eylulde ciftleştiler hemen yuva taktım. Dün yumurta oldu 9günde yumurta geldi. Ve alışma süreci de dahil. Bu süreç sabır gerektiriyor. Kendi haline bırakın gözlemleyin bir süre.Flood oldu ama şunu da yazayım
Kuşlar çiftleştikten 7 ila 10 gün sonra yumurtlar. Ve 4-7 günde yuvaya ortama alışıp yumurtlaması mücize olur heralde
Evet var gibi görünüyor hayırlı olsun şimdiden
Hayır almayın, mum eritip o bölgeyi kapatın, yumurtanın içine girmesin ama mumuzun bir aradan sonra tekrardan merhaba. kuş yumurtladı fakat yumurtada küçük bir delik var ilk yumurtası olduğu için sanırım. yumurtayı yuvadan alayımmı?
Yumurtlama dönemi dişi kuşları yıpratıyor aslında, tahminimce yumurtadan önce rahatsızlığı vardı ve daha sonra bağışıklığı tamamen düştü, geçmiş olsunİshali varmış kafesin altında durunca da veterinere götürmüşler veteriner de ölen kuşu incelediğinde zayıf demiş haftada 1 gerwit de veriyordum neden gitti anlayamadım
Evet çok fazla yıpratıyor. Benim dişi kuşum da ölümden döndü neredeyse.Yumurtlama dönemi dişi kuşları yıpratıyor aslında, tahminimce yumurtadan önce rahatsızlığı vardı ve daha sonra bağışıklığı tamamen düştü, geçmiş olsun