Crow Stars
Paylaşımcı Üye
dişi nasıl hayatta kaldıYok daha alamadık, ama alıcam
dişi nasıl hayatta kaldıYok daha alamadık, ama alıcam
Aynı kafeste değillerdi benim dişi kan revan içinde bıraktı zavallıyı, ayırdım ondan sonra araları iyi oldu, tam o gün birleştireceğim günde gidip erkeğe baktım ve ölmüştü çünkü yem bitmiş maalesef. Bahçeye gömdük.dişi nasıl hayatta kaldı
Allah Rahmet EylesinAynı kafeste değillerdi benim dişi kan revan içinde bıraktı zavallıyı, ayırdım ondan sonra araları iyi oldu, tam o gün birleştireceğim günde gidip erkeğe baktım ve ölmüştü çünkü yem bitmiş maalesef. Bahçeye gömdük.
Sizin düşüncenize saygı duyuyorum, ama muhabbet kuşunu evcilleştirmemiş yani daha doğrusu bir kaç şey öğretmiş, bende doğru bulmuyordum ama artık normal geliyor.Ben kuşların sahibine alıştıktan sonra satılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü kuş hem yeni sahibine alışmakta zorlanır hem de eski sahibini özler. Mecbur değilseniz satmsmsnızı tavsiye ederim
Aynen kş spangle bu arada.IRKI: Spangle olduğunu düşünüyorum.
02) CİNSİYETİ: Dişi
03) YAŞI: 2 ay 11 günlük (16 Ocak doğumlu)
04) SAĞLIK DURUMU: Çok iyi
05) VARSA BİLEZİK NO:
06) FİYATI: 120
07) İLAN GEÇERLİLİK TARİHİ: Sahiplendirilene kadar
08) ŞEHİR: İstanbul / Güngören
09) BAŞKA İLLERE GÖNDERİM: Yok
10) İRTİBAT TELEFONU: Özelden ulaşabilirsiniz.
11) MAİL ADRESİ:
12) ARANABİLECEK ZAMAN DİLİMİ:
13) AÇIKLAMALAR: Önceki çiftimden büyüttüğüm kuşlardan bir tanesi. Çok hiperaktif bir kuştur.İzlerken bile ayrı zevk veriyor insana. Uçmayı henüz yetişkin kuş kadar öğrenemedi ama yeterince uzağa gidebiliyor.
14) RESİMLER VE VARSA VİDEO:
Ekli dosyayı görüntüle 54162Ekli dosyayı görüntüle 54165Ekli dosyayı görüntüle 54164
yok galiba sürekli güncele düşürmeye utanıyorumBu kuşu alacak yoksa ne denilebilir bilemiyorum yani
Utanma birlikte güncelleştirelimyok galiba sürekli güncele düşürmeye utanıyorum
eksik olmaUtanma birlikte güncelleştirelim
sorma ya anne olma yaşına gelene kadar benimle sanırımKuş 2 aylıktı 6 aylık olacak hala ilan güncel
şöyle dost lazım herkeseİlan günceldir arkadaşlar alacak yokmu