Uğur DOĞAN
Paylaşımcı Üye
alo 174 gıda kontrol hattı
siz evinizdeki baldan numune verip ücretsz olarak kontrol ettiriyorsnz
ve balın markasını da söylemek zornda değilsinz
yani bir torpil kayırma olmaz
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:05 -->-> Daha önceki mesaj 19:04 --
bal ölçülü alındıgı taktirde kesnlkle zararlı değildir
Arkadaşım sen türkiyede yaşıyorsun.Hırsızları yolsuzları şikeleri ört bas etmiş milletiz.Bu kadar güvenme bu devletin organlarına
Neye göre ölçülü alındığından zararı olmaz.Kuş bilimi bölümünden yüksek lisansmı yaptınız kardeşim.Doğasında yok olan bişeyi ne diye veriyorsunuz.Delinin biri kuyuya taş atmış hepiniz gidiyorsunuz adamlar ticaret yapıyor siz bunları yiyorsunuz.yahu.az mantıklı olun.gidin verin kardeşim.kuş sizin kuşunuz.bak ben 1 yaşında aldığım kuşa 8 sene baktım.9 yaşında öldü.1 gram bal vermedim.yani keramet balda değil.gidin köpeğede bal verin ozaman faydalıysa.gidin kediyede verin.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:23 -->-> Daha önceki mesaj 19:22 --
Bal kus icin zararli mi degil mi? Neden balli kraker bu kadar meshur o halde bu konuyu acikliga kavusturmak gerek ona gore biz de tedbirimizi alalim
bir canlının doğasında olmayan bişeyi zorla yedirmek sence yararlımı zararlımı.bu ülke akli dengesini kaybetmiş.yakında rakı içircekler