Melih.S59 Onursal Üye Katılım 6 Mar 2019 Mesajlar 2,130 Tepkime puanı 1,796 4 Haz 2020 #1 Youtube üzerinde yayınlanmış eğlenceli sultan papağanı videoları.
neon Meraklı Üye Katılım 19 May 2020 Mesajlar 313 Tepkime puanı 155 4 Haz 2020 #4 Favorim star wars imperial march. Aslından daha güzel, bağımlılık yapıyor Neyseki benim Bulut da beatbox yapıyor, pek özenmiyorum ;D
Favorim star wars imperial march. Aslından daha güzel, bağımlılık yapıyor Neyseki benim Bulut da beatbox yapıyor, pek özenmiyorum ;D
Melih.S59 Onursal Üye Katılım 6 Mar 2019 Mesajlar 2,130 Tepkime puanı 1,796 4 Haz 2020 #5 bulutbey' Alıntı: Favorim star wars imperial march. Aslından daha güzel, bağımlılık yapıyor Neyseki benim Bulut da beatbox yapıyor, pek özenmiyorum ;D Genişletmek için tıkla ... Karayip korsanları ( Pirates of the caribbean ) ve Star wars imperial march bencede güzel....Beatbox yapıyor demek,zamane geçliği
bulutbey' Alıntı: Favorim star wars imperial march. Aslından daha güzel, bağımlılık yapıyor Neyseki benim Bulut da beatbox yapıyor, pek özenmiyorum ;D Genişletmek için tıkla ... Karayip korsanları ( Pirates of the caribbean ) ve Star wars imperial march bencede güzel....Beatbox yapıyor demek,zamane geçliği