Tekrar merhaba , yine kötü birşey yaşadım , baba o gün besledikten sonra ben de bir iki saat uyuyakalmışım uyanıp baktığımda babanın suratı kan içerisindeydi . Yavruyu tekrar dövmüs ve ben engel olamadım
![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
krem sürüp tekrar cici bebe ile besledim . Bugun kuşçuya götürüp bir saat başka yavrulu bir çiftin yuvasına koydum , döndüğüm de beslenmişti biraz fakat havalardan mi ne kümesteki çoğu hayvan hastaydı benimde orada bırakmaya gönlüm razı olmadı. Elle besleme maması ve aparatı geldi Bugun , iyi bir şekilde ve kolayca besledim . Arkadaşıma hediye ettiğim bir erkek kuşum tekrar birkaç günlüğüne bana geldi , o ve diğer yavruyu 3 ünü aynı kafese koydum , tabana kanarya yemi koydum , erkek yerken onlarda bakıyorlar , erkek uysal amma velakin artık hiç birine güvenim kalmadı dövme ihtimallerine karşı sadece ben yanlarındayken Yanyana kalacaklar . Küçük yavrum çok azimli yaşamak için , ve bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çabalıyorum . Umarım çok iyi olur ve bende Buradan resimlerini atarım . Şimdi di kafası mosmor