M muhabbetkusu Yönetici Site Yöneticisi Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,078 Tepkime puanı 52 26 Mar 2013 #1 Youtube'de gezinirken denk geldim gerçekten çok güzel olmuş [YOUTUBE]zhst8fwB5FU[/YOUTUBE]
Mehmet Yılmaz Meraklı Üye Katılım 21 Mar 2013 Mesajlar 218 Tepkime puanı 1 26 Mar 2013 #2 Bir arkadaş yapmıştı buna benzer, su o şekilde değilde, akvaryum motorları var küçük olan, onun fiskiyeli uzun hortumu var, onunla yapmıştı
Bir arkadaş yapmıştı buna benzer, su o şekilde değilde, akvaryum motorları var küçük olan, onun fiskiyeli uzun hortumu var, onunla yapmıştı
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 82 26 Mar 2013 #5 Umutcan AĞLAR' Alıntı: bizimkiler grmez ki :S Genişletmek için tıkla ... Denemekten zarar çıkmaz kardeşim Paylaşım için teşekkürler ustam 2-3 kuşla başladı 5 kuşa kadar çıktı sanırım dedim harhalde daha devamı var )
Umutcan AĞLAR' Alıntı: bizimkiler grmez ki :S Genişletmek için tıkla ... Denemekten zarar çıkmaz kardeşim Paylaşım için teşekkürler ustam 2-3 kuşla başladı 5 kuşa kadar çıktı sanırım dedim harhalde daha devamı var )
E Elif AKDOĞANOĞLU Guest 24 Ocak 2014 #7 Turk hamami usulü olmus yemek var banyo var arkadas var Istenirse yapilabilir elbette. Guzel paylasim, tesekkurler. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turk hamami usulü olmus yemek var banyo var arkadas var Istenirse yapilabilir elbette. Guzel paylasim, tesekkurler. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VEYSEL BAŞTÜRK Yeni Üye Katılım 21 Ara 2013 Mesajlar 100 Tepkime puanı 3 24 Ocak 2014 #8 Güzel sistem kurmuş evde ufak akvaryum filtresi vardı benim bakalım bigün işe yarar diye saklamıştım denemekte fayda var
Güzel sistem kurmuş evde ufak akvaryum filtresi vardı benim bakalım bigün işe yarar diye saklamıştım denemekte fayda var