Muhabbet kuşlarının dışkıları nasıl
1 kuşa ait diskilar
2 .kuşa ait diskilar
1 kuşa ait diskilar
2 .kuşa ait diskilar
Yem dışında bir şey verdiğimizde dışkıda renk değişimi olabiliyor.Kuşlarimdan birinin dışkıda yem sorunu oluyordu ben o yüzden sordumNormal hiç bir şeyi yok kuşların asıl vıcık vıcık tüylerine bulaşan dışkı varsa sorun onun dışında normal ufak bir bilgi de vereyim kuşuma meyve verdiğim vakit koyu renk yapıyor kakasını
Hocam kuşumda dışkıda yem sorunu vardı şimdi dışkı rengide değişmeye başladi bir bakar mısınızBirinci dışkı güzel ikinci dışkı kötü olmasa da istediğimiz gibi değil. Sindirim sıkıntısı yaşıyor ikinci kuş.
Daha önce onermistiniz aldım veriyorum.Birde mineral blok almiştim.Karaciğer yağlanmasından şüphelendim. Mutlaka Carnitin de içeren aminoasit takviyesi, oilmix-s ve devedikeni tohumu günde 4-5 adet yemeli.
Kuşun suluğunu yatmadan önce alıp yarın yarım suluğa mercimek tanesi kadar karbonat katar mısınız. Sindirimine fayda sağlayacaktır.Daha önce onermistiniz aldım veriyorum.Birde mineral blok almiştim.
Yumurta kabuğu
Kuş kumu
Kırmızı kil
Kuş kömürü varmis içinde yemiyordu ama bir kaç gündür yerken görüyorum oda renk değişimi yapar mı