Evet ikisi birden daha iyi olur. Veterinere soracağım. Bulamazsam eczanede satılanı alacağım artık. Teşekkürler...Tek ürünle iki çözüm olur daha iyi olur yani. Ama internet üzerinden bulmak zor o ürünleri
Evet ikisi birden daha iyi olur. Veterinere soracağım. Bulamazsam eczanede satılanı alacağım artık. Teşekkürler...Tek ürünle iki çözüm olur daha iyi olur yani. Ama internet üzerinden bulmak zor o ürünleri
Rica ederim
Tekrardan merhabalar, bayağı bir veterineri aradım ense damlası veya nilvermi satamayacaklarını söylediler. Eczaneden kontil veya andazol alacağım sanırım. Bunların ikisi de aynı mı veya daha çok önerdiğiniz varmı? Bir de sıvı formda olanlarından alacağım değil mi?Tek ürünle iki çözüm olur daha iyi olur yani. Ama internet üzerinden bulmak zor o ürünleri
Neden satamazlarmış ? Ellerinde yok demekki. Kontil ve andazol ikisi de sıvı formda zaten. Alırsanız nasıl uygulayacağınızı söylerim size. Kontil olursa bir tık daha iyi sankiTekrardan merhabalar, bayağı bir veterineri aradım ense damlası veya nilvermi satamayacaklarını söylediler. Eczaneden kontil veya andazol alacağım sanırım. Bunların ikisi de aynı mı veya daha çok önerdiğiniz varmı? Bir de sıvı formda olanlarından alacağım değil mi?
Bilmiyorum ki biz uygulayabiliriz falan dediler. İkisinden birini satın alacağım. 1 hafta antibiyotik kullanmıştım kuşlardan bir tanesinde bir süre bekleyeyim mi bu ilacı kullanmadan önce?Neden satamazlarmış ? Ellerinde yok demekki. Kontil ve andazol ikisi de sıvı formda zaten. Alırsanız nasıl uygulayacağınızı söylerim size.
Beklemenize gerek yok aradam 3-4 gün geçmise sorun olmayacaktır.Bilmiyorum ki biz uygulayabiliriz falan dediler. İkisinden birini satın alacağım. 1 hafta antibiyotik kullanmıştım kuşlardan bir tanesinde bir süre bekleyeyim mi bu ilacı kullanmadan önce?
2 gün oldu, 3 4 gün geçince uygulayayım o halde. Sağolun...Beklemenize gerek yok aradam 3-4 gün geçmise sorun olmayacaktır.
Teşekkür ederim4. gün akşamdan yemlikleri sulukları alın önlerinden. Sabah saat 11 gibi yarım suluğa 4 damla (damlalıkla ) ilaç ekleyerek verin. Saat 12-12:30 gibi yemlerini verin. 15 gün sonra aynı uygulamayı tekrarlayın.
Bir gün boyunca ilaçlı su mu kalsın yoksa belli bir saat sonra alayım mı?4. gün akşamdan yemlikleri sulukları alın önlerinden. Sabah saat 11 gibi yarım suluğa 4 damla (damlalıkla ) ilaç ekleyerek verin. Saat 12-12:30 gibi yemlerini verin. 15 gün sonra aynı uygulamayı tekrarlayın.
Bu da mı eczanelerde satılıyor?bildiğim kadarıyla kuşlarda levamizol etken maddesi kullanılıyor. bunu içeren bir ilaç da alabilirsiniz sitraks gibi.
Kuş odaklı üretilen Nilverm hocambildiğim kadarıyla kuşlarda levamizol etken maddesi kullanılıyor. bunu içeren bir ilaç da alabilirsiniz sitraks gibi.
Ben de esasında Nilverm almak istiyorum ama aradığım veterinerler satmıyordu. Belki temin edebilen biri nereden edebileceğimizi yazarKuş odaklı üretilen Nilverm hocam
Selçuk bey merhabalar tekrardan. Acaba prozim'i suluğa ne dozda katmamı önerirsiniz?Tabi kullanın faydası olacaktır. Prozim gelir gelmez suyuna her gün katmaya başlayın. haftada 2 kez de enterobac da ek olarak katın. enterobac kullanma sıklığı 3 günde bir şeklinde olsun.
Antibiyotiğim bitmişti. Elimde entrobac olduğu için onu kullandım probiyotik olarak 3 gün. Onun dışında b vitamini veriyorum.Şuan herhangi bir takviye ilaç falan kullanıyor musunuz ?
Yani sonraki süreçte de üçünü bir arada katayım suluğun içerisine değil mi?Tamamdır. B vitamini, enterobac ve prozimi birlikte kullanacağız. İlk verişiniz şöyle olsun. Çeyrek suluk ( 25 ml suya ) Prinç tanesi kadar enterobac, 5 damla B vitamini 1 damla prozim. Sonraki 3 gün üstüste prozim oranı 5 damla olacak. İlk gün az verme sebebimiz kuşun tepkisini görmek alerji yapıp yapmayacağını testetmek.
Sonraki süreçte gün aşırı 5 damla B, 5 Damla prozim, Prinç tanesi kadar enterobac ile devam..