umitFB
Onursal Üye
Coxidin, methazin plus fln var abi okuldan geldim sağlık ocağı kapalı abi bunlardan birisini alıcam artık
Valla bu ilaçları bilmiyorum Recai birşey diyemicem.
Coxidin, methazin plus fln var abi okuldan geldim sağlık ocağı kapalı abi bunlardan birisini alıcam artık
Abi bactrim şurubu alıcam evimden uzak bir eczaneye rica ettim ben kullanmıcam dedim kuşum hasta ona vericem dedim tm kardeşim dedi almaya gidiyorum abi şimdi nasıl kullanıcam abi bactrim şurubuValla bu ilaçları bilmiyorum Recai birşey diyemicem.
Tm dır abi teşekkür ederimTam dolu suluğa 5-6 damla damlat ve hergün tazele. 5 ün kullanıp 5. gün dışkı resmi at kontrol edelim.
Abi ben kendi kuşumu tanırım, çok su içmez yani ben Çok görmedim ama Bi sıkıntı olurmu
Bactrim bakteriyel enfeksiyonların tedavisinde kullanılan bir antibiyotikMerhaba konuda bahsi geçen şurubu ishal için mi kullandınız ? Benim kuşumda 2 gündür cıvık dışkı bırakıyor, pozitif sonuç aldıysanız ben de aynı yöntemi yapayım
Merhaba konuda bahsi geçen şurubu ishal için mi kullandınız ? Benim kuşumda 2 gündür cıvık dışkı bırakıyor, pozitif sonuç aldıysanız ben de aynı yöntemi yapayım
Bactrim bakteriyel enfeksiyonların tedavisinde kullanılan bir antibiyotik
Sa ümit abi son dışkılarımız böyle önceki günlere göre gayet iyi bir de sen bak istedim abi tedaviye devam ediyoruz herhangi başka bir sıkıntı yok yeme içmede keyfinde bir sıkıntı yok da fotoğraf atamıyorum noldu siteye acaba @umitFB
![]()
Foruma Resim ve Video Yükleme Rehberi
Resim yüklemek için; 1. Adım : https://www.yukle.tc/ sitesini açıyoruz ve resmimizi seçip yükle diyoruz. 2. Adım : Yüklediğimiz resmimizin linkini kopyalıyoruz ve forumda paylaşıyoruz. Video yüklemek için; 1. Adım : https://streamable.com/ sitesini açıyoruz ve videomuzu seçiyoruz...www.muhabbetkusu.com.tr
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle
Yukle.TC : Resimlerinizi İnternete Yükleyinimg510.yukle.tc
3 günü olucak abi şimdi yeni dışkı fotoğrafı daha atıcam bir kaç tane kötü dışkı gördüm deDışkılar iyi görünüyor Recai toparlamış baya. Bugün ilacın kaçıncı günü?
3 günü olucak abi şimdi yeni dışkı fotoğrafı daha atıcam bir kaç tane kötü dışkı gördüm de
Abi bu dışkıyı şimdi çektim iyi değil gibi ama yemesinde içmesinde keyfinde bir sıkıntı yok
Kuşun dışkısının resimlerini eklersen yardımcı olmaya çalışırız.
Aynı zamanda koksidiyozda çok etkilidir.