Dişim yuvalıka giriyor 1-2 haftadır cok sık deil ama hergun giriyor erkekle hiç ilgilenmiyor gaga filan atiyor ve bişey farkettim kapının yaninda dolap var onun ustunde kuslar omuz hizasında kapiyi her actimi korkuyolar biri gectimi onunden korkudan erkeki gagaliyo bunları aynı odada yuksek bi yere cikarsam bi sorun olurmu birde erkek kuşla hiç ilgilenmiyo dişi erkek ondan yuz bullamadimi gaga taşına kur yapiyo dişi kızıstı 2 haftadir gagası git gite kahverengilesiyo dişi kus yuvalika giriyo ama kur bile cok az yapiyolar bi ara yapiyolardi daha eskisi gibide samimi deiller dişi kuş eylencesinemi giriyo yuvalika yoksa kızıstı icinmi erkek hic girmedi yuvalika
Sorularım
1. Kuşları aynı odada yuksek bi yere koysam sıkıntı olurmu
2. Dişi kuş yuvalıka eylencesinemi giriyor yoksa kızıstındanmı
3. Fazla samimi olmadanda yavru alınırmı kustan erkek hiç ayak atarken gormedim sürekli kur evin icinde supurge gibi ses duysa direk kur yapiyo uyurken bile
4. Bu dişi niye gaga atiyo aldımdan beri hep aynı dişi cok korkak bide yanından kücük sinek gecse kanatlarini cirpiyo gitsin diye
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürr
Sorularım
1. Kuşları aynı odada yuksek bi yere koysam sıkıntı olurmu
2. Dişi kuş yuvalıka eylencesinemi giriyor yoksa kızıstındanmı
3. Fazla samimi olmadanda yavru alınırmı kustan erkek hiç ayak atarken gormedim sürekli kur evin icinde supurge gibi ses duysa direk kur yapiyo uyurken bile
4. Bu dişi niye gaga atiyo aldımdan beri hep aynı dişi cok korkak bide yanından kücük sinek gecse kanatlarini cirpiyo gitsin diye

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürr