Albertinesimonet
Yeni Üye
Gün aydınlandığı zaman kafesinden çıkmak için sesler çıkarıyor, çırpınıyor, ben yem için kafesine koymasam asla girmek istemiyor akşama kadar. Artık uyku vaktinde girmeyi kabul ediyor anca. Kuş benim değil, depremden dolayı köye giden ablamların, sonra da bana bıraktılar. Tüm gün dışarıda olması odamı mahvediyor, her yer, yatağımın üstü dahil pislik içinde. Kafesine salıncak aldım, gaga taşı, renkli tünekler ama yine de bulunmak istemiyor. Nasıl kafesi sevdirebilirim?
Geldiği ilk günler kafesten çıkmazdı şimdi zorla sokuyorum.
Ha bir de ek olarak, çok fena ısırıyor. Hem kafese girmek istemiyor hem çıkmak istediğinde kafesi açmak için yaklaştığımda parmağımı koparır gibi ısırıyor. Parmak yine iyi, dudağımı da ısırıyor, o acıyı tarif edemem
dün akşamdan beri kafesinden çıkarmadım, günün ilk ışınlarından beri sesler çıkarıyor. İçim de rahat değil ama kafesini sevsin istiyorum. ben evde olmadığında çıkaracak kimse yok çünkü.
Geldiği ilk günler kafesten çıkmazdı şimdi zorla sokuyorum.
Ha bir de ek olarak, çok fena ısırıyor. Hem kafese girmek istemiyor hem çıkmak istediğinde kafesi açmak için yaklaştığımda parmağımı koparır gibi ısırıyor. Parmak yine iyi, dudağımı da ısırıyor, o acıyı tarif edemem

Son düzenleme: