Maşallah belliydi geleceği inşallah dolu da olur erkek acemi deılse becerebıldıyse dolu gelir İnşallah bendede bugün 1 yumurta geldi 1 takımın 5.yavrusu cıkdı bereketi bir gün oldu Maşallah sağlıcakla çıkıp büyüsünler İnşallah (Amin)Arkadaşlar çok mutlu oldum dün akşam konu açtim kuşum hamilemi diye az önce gördüm 1 tane yumurta gelmiş bu mutluluğun tarifi yok şaka gibi
Ayyy maşallah darısı başimizaMaşallah belliydi geleceği inşallah dolu da olur erkek acemi deılse becerebıldıyse dolu gelir İnşallah bendede bugün 1 yumurta geldi 1 takımın 5.yavrusu cıkdı bereketi bir gün oldu Maşallah sağlıcakla çıkıp büyüsünler İnşallah (Amin)
Cok sagolun ınsallah tum ısteyenlerın basına inşallah Amin burda yavruların çıktığı fotoğrafları görmek için sabırsızlıkla beklıorumAyyy maşallah darısı başimiza
Mumkunse cok rahatsiz etmeyin mama da verin. Ilk kuluckasi mi?İnşalalh eğer yumurtalar dolu çikarsa herhalde bayrama yavru çıkmış olur ben resimleri paylaşırım)
Erkekği yavruyken aldim ama dişiyi bilmiyorum herhalde ilk kuluçkasıdır aldığimda 8 aydikti bilezikliydi 3 aydirda bendeMumkunse cok rahatsiz etmeyin mama da verin. Ilk kuluckasi mi?
İlkse yumurtalar duzensiz gelecektir.Erkekği yavruyken aldim ama dişiyi bilmiyorum herhalde ilk kuluçkasıdır aldığimda 8 aydikti bilezikliydi 3 aydirda bende
Amin İnşallah beklıoruz bebıslerın resimlerini hayırlısıyla Bayramda size en güzel hediye olur herhaldeİnşalalh eğer yumurtalar dolu çikarsa herhalde bayrama yavru çıkmış olur ben resimleri paylaşırım)
MaşallahEkli dosyayı görüntüle 24605 ilk yumurtamız
Maşallah subhanallah Allah nazardan saklasin inşallahEkli dosyayı görüntüle 24605 ilk yumurtamız