Eymen yiğit
Meraklı Üye
Birde bugün şiş olan yeri yine elledim bugün tam olarak anladım şiş olan yer sert
Öncelikle gözünüz aydın. Yuvalık tabanı için mısır koçanı öneriyorum. Yumurtayı kaynatıp kuşa verebilirsiniz ayrıca kabuğunu biraz ezip verebilirsiniz. kuşunuzun yumurtalarına faydalı olacaktır ara sıra sebze verin. Kuşunuz ve size sağlıklı günler dilerimVe ben evde yokken annem kontrol etmiş sürekli yuvalığa girip çıkıyormuş
7 günden fazlada durabilir sıkışma durumu yoksa bekleyebilirsin, dışkıda büyüme yumurta göstergesidir ayrıca sabırlı olalım erkek kuş dişi kuşu besler dişi sadece tuvalet ihtiyacı için dışarıya çıkar veya birazcık yemini yiyip geri yuvasına girer yumurtaladıgı an hemen yumurtaya yatmayabilir bu durumda korkma fazlalaştıgında üstlerine yatarÖncelikle tekrardan merhabalar sizi bu konuda çok sıktıysam özür dilerim. Ama size bir sorum olacak benim kuşum hala yumurlamadı poposundaki tüyler daha çok seyreldi ve daha çok şişti dışkısındada büyüme var yuvalığada girip çıkıyor ama çok uzun süre durmuyor. Bana yumurta maması tarifi önermiştiniz yaptım erkek kuşum iştahla yedi ve yediklerini dişiye kustu. Bana hamile kalınca 7 gün sonra yumurta yapar demiştiniz ama bence 7 günü geçti. Bana tekrardan yardımcı olur musunuz?
Yuva temizliği yapıyor olabilir içine girdiğinde vurma sesleri duyuyorsan yumurtlayacagı gün saatlerce içinde kalır. Birkaç gün bekle yumurtlar kuşunuzAma dişi kuşum sürekli dışarıda duruyor arada bir yuvalığa gidip kenarlarını ısırıyor ve sonra içine atlıyor maksimum 2 dakika felan içinde duruyor sonra hemen çıkıyor ve bide çok fazla kalamar kemiği tüketiyor
Yumurtlayacagı yeri hazırlıyor sağlıklı günler dilerim başka sorunuz varsa bilgim kadarıyla yardımcı olabilirim