Dişi kuşum bu aralar halsiz kanatları düşük hamile olabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ragp001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sorun olmaz ama folluk dişi için kolaylık sağlar.

Takviyelerini yapın bu ara ve uçmalarına izin verin hatta yorulsunlar bir kaç gün. Olası yumurta sıkılmasını engellemesi açısından. Takviye dozunu da abartmayın ama.
hocam son sorumu sorayım dişi kuşum kendine geldi gibi biraz hala uçamıyor ama alt kısmında şişkinlik vardı düzelmiş zayıflamış baya acaba yumurtlamış olabilir mi yuvalığı açsam rahatsız olur mu?

hocam son sorumu sorayım dişi kuşum kendine geldi gibi biraz hala uçamıyor ama alt kısmında şişkinlik vardı düzelmiş zayıflamış baya acaba yumurtlamış olabilir mi yuvalığı açsam rahatsız olur mu?
Yumurtlamıştır. O dışarıdayken açıp bakarsınız.

Yumurtlamıştır. O dışarıdayken açıp bakarsınız.
selçuk hocam ben çiftleşiyorlar diye ellemiyordum galiba erkek dişi kuşumu öldürdü kafeste boynu kırılmış bir şekilde cansız olarak dişi kuşum yatıyordu birazdan gömmeye gideceğiz çok üzgünüm

Son düzenleme:
selçuk hocam ben çiftleşiyorlar diye ellemiyordum galiba erkek dişi kuşumu öldürdü kafeste boynu kırılmış bir şekilde cansız olarak dişi kuşum yatıyordu birazdan gömmeye gideceğiz çok üzgünüm
Aaa ! Başınız sağolsun. Dişinin erkeği öldürüdüğüne şahit olmuştum ama erkeğin öldürmesi nadirdir. Erkeğe fazla vitamin mi yüklediniz acaba. Şaşırdım açıkçası.

Aaa ! Başınız sağolsun. Dişinin erkeği öldürüdüğüne şahit olmuştum ama erkeğin öldürmesi nadirdir. Erkeğe fazla vitamin mi yüklediniz acaba. Şaşırdım açıkçası.
hocam bende bilmiyorum nasıl oldu keşke daha fazla takip edebilseydim tek bildiğim erkek dişinin üstüne çıkmaya çalışıyordu dişi kaçıyordu benimde tecrübem olmadığı için çiftleştiklerini düşünüp ellemiyordum ama dövdüğüne şahit olsaydım hemen ayırırdım pişmanlığım çok ama elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalıştım huzur içinde yatsın

erkek üzgün gibi durmuyor ama kapıları açık uçuyor ötüyor vesaire neye öttüğünü anlamadım

Geri