Ercan YAŞAR
Onursal Üye
masallah,ercanım dediğim gibi süprizlerle dolusun,millet gibi yavru yapabilecek normal kuşları birbirine vurmak yerine abuk subuk işler ve renklerle uğraşıyorsun,sonuç ise az ve öz oluyor,inanıyorumki kendi kanların bu piyasada çok konuşulacak.hatta satmak için verdiğin ilana bakıp geçen,özelden şu kadar olurmu diyenler neler kaçırdığının farkında değiller.standart kuşları 30-40tl den satanların elinde senin kuşlardan olsa acaba ne kadar isterlerdi.çok güzel bir yoldasın başarılarının devamını dilerim
sağolasın okanım az eminönüleri tepmedik senle farklı renk bulalım diye zamanında malum standart kuş sevmem kaç tane dükkan sahibi ile kanka olduk artık onu alma işe yaramaz şunda güzel kuşlar var git bak demeye başladı adamlar esnaflığı bırakıp bize artık forumda ilan koymuyorum biliyorsun emek verdiğim kuşları 3-5 e ölü paraya satmam zaten kısmetse yaza büyütüyorum hobiyi kendi kanımı topluyorum işte dışardan kuş almaktansa. bu yola ilk girdiğimde yanımda olanların başındasın yerin ayrı çok sağol allah herkese senin kadar kalbi geniş bir dost nasip etsin