sevgili kuş sever arkadaşlar.bu gün başımdan şöyle bir olay geçti.öğlen evden çıktım erkek kuşuma dişi alacaktım,öncesinden kartal'ın yunus bölgesinde bir üretimciyle konuşup,anlaşarak yanına gittim.kendisinin ilanlarında ingiliz kırığı,çek ve hollanda yavrular 30 40 50tl rengine göre değişiyor.benimle konuşmasında böyle konuştuk.epey zahmetli bir yolculuktan sonra üretim haneye gittim,adamda çok kuş var ve çok güzel karşılıyor.şu bahsettiğin hatta internet ilanlarındaki kuşlardan görebilirmiyim dedim.bana içerden irice yerli kuş getirdi.adama daha önceden dedimki bana orjinal yeşil lazım telefonda var demiştin dedim.neyse bunuda geçtik.birkaçtane getirdiği kuşların hiç biri benim yeni aldığım erkeğin yarısı olamaz,peki dedim ne kadar,kuşlar 70tl ama sana 50 olur.bana neden 50tl oluyor babamın oğlumusun dedim.nedemek istiyorsun dedi,sen anladın dedim, ilanla vereceğin kuşlar alakasız dedim ilanda ve telefonda ne fiyat veriyorsun,burada farklı konuşuyorsun dedim ve çıktım.
arkadaşlar piyasada bir sürü bu şekil hareketler yapan üretici var.dikkatli olun çok soru sorun,kuştan anlamayanı anında kazıklamaya çalışıyorlar.bu gün gittiğim üretimci birçok kuş satan sitede ilanı var dikkat edin NUR ÜRETİM