Dişi kuşum'un anüsü dışarı çıktı..

Oncelikle basiniz sagolsun.

Bende bu konuya istinaden bitsey sormak istiyorum. Youtube tan filan bakiyorumda yumurta sikismasini kendileri halleden arkadaslar yumurtalari tekrar kusun altina koyuyormu yoksa atiyormu (kus yasasin gerisi muhum degil.ama merak iste)
Bende o videoları izlemiştim. Yumurtayı kırmadan dikkatli şekilde çıkarip tekrar yuvaliga koyarken izledigim videolar oldu.Zira annelik ic gudusu benim ölen o disi kisim anusu cikmasina ragmen yumurtlarin uzerinde yatmaya devam etmisti mesela. Veterinerin elinde kendini ölüme biraktiginda veteriner komsumuz oldugundan sakin elimde ölme çok üzülurum demisti. Bende ona istinaden yuvaligin icine yumurtalarin uzerine koy kendine gelecektir dedim ve öle yaptiginda 1 dk sonra kendine gelip yumurtalarini iaitmaya devam etmisti. Tabi taki ameliyat olmaya gölidene kadar. Sonrasinda ben yumurtalarini sogududan dolayi atmostim

Oncelikle basiniz sagolsun.

Bende bu konuya istinaden bitsey sormak istiyorum. Youtube tan filan bakiyorumda yumurta sikismasini kendileri halleden arkadaslar yumurtalari tekrar kusun altina koyuyormu yoksa atiyormu (kus yasasin gerisi muhum degil.ama merak iste)
Bende o videoları izlemiştim. Yumurtayı kırmadan dikkatli şekilde çıkarip tekrar yuvaliga koyarken izledigim videolar oldu.Zira annelik ic gudusu benim ölen o disi kisim anusu cikmasina ragmen yumurtlarin uzerinde yatmaya devam etmisti mesela. Veterinerin elinde kendini ölüme biraktiginda veteriner komsumuz oldugundan sakin elimde ölme çok üzülurum demisti. Bende ona istinaden yuvaligin icine yumurtalarin uzerine koy kendine gelecektir dedim ve öle yaptiginda 1 dk sonra kendine gelip yumurtalarini iaitmaya devam etmisti. Tabi taki ameliyat olmaya gölidene kadar. Sonrasinda ben yumurtalarini sogududan dolayi atmostim

Veteriner komsumuzdu..Dun gece evine göturdum kusumu..Kremle geriye dogru yerlestirmeye calisti ama olmadi..Hatta kus asiri strese girdi ve kendini direk kasti ve ölüme birakti..Sonra devam edemedi o sekilde ve dunden bugune veteriner klinigine getir,narkoz verip ameliyatla yerlestirecegiz dedi..Tekrat yumurtlarsa tekrat cikar dedi ve ölümüne bile yol acar dedi,cunku komple full o bolgesi disari firlamis..O yizden tekrar yumurtlamamasi icin hormon ignesi yapti ve erkekle eslesse bile artik yumurtlayamayacak..Diskini hic bir sekildr yapamamos vr bagirsaklari patlamak uzereymis..Bagirsaklatini bosaltmis..Karninda ve bagirsak kisminda kara lekeler olduguni soledi..Yavrularida surekli yumurta icinde öluyordu..Biri bana kara benek hastalagindan olabilecegini solemislerdi..Sanirim disimde kara benek hastaligi var..Ondan da yavrularina grcmis olacak ko hic yavru alamadim..Yumurta icinde öldu yavrular..Suanda erkek kusumla ayri kafeste ama yan yana kafesleri..1 hafta ayri tutmami soledi veteriner..Cunku altini yerlestirdiklerindrn hafif dikisi var..Suanda durumu daha iyi,rahat diskiliuor ve yem yemeye basladi..Suyunada antibiyotik ve agri kesici ilac karistirip veriyoruz..veteriner verdi..İnşallah daha iyi olacak..Mercan'ım cok cesur ve guclu bir disi..
Veteriner nerede bizde günlerdir uğraşıyoruz çok kötü durumdayız lütfen

Merhabalar. Anüsü disari cikan kusumu nihayet veterinere goturdum. Rontgen cektiler icerde yumurta varmis. Ameliyatla cikardilar. Dikis attilar bi suru ilac yazdilar. 1 hafta sonra dikisleri alacaklar. Ne olacak bilmiyorum. Cok sukur kusum olmedi
Nerede yaptırdınız hangi veteriner

Geri