Dişi kuşumu nasıl değiştiririm?

osimaisback

Yeni Üye
Katılım
18 May 2023
Mesajlar
53
Tepkime puanı
1
Dişi kuşum 2 aydır erkekle az anlasıyor onu korkutuyor ve çiftlesmiyor üstelik gagasida beyaz değistirmek istiyorum fakat satin aldigim adam geri almam dedi ne yapmam lazim dışarıya mi salayim.
 
Bu nasıl bir soru? Dışarıya mı salayım ne demek?? Dışarıda öleceğini, çaresiz kalacağını umarım farkında değilsinizdir. Vicdan sahibi biri son cümleyi asla yazmazdı..
Kuşunuzun fotoğrafını buraya ekleyin ve facebookta ilan açın. İnşallah güzel bir aile sahiplenmek ister.
 
Ücretsiz sahiplendir ilan ver forumlarda,alacak sahiplenecek çok kişi çıkar diye düşünüyorum. Sokağa salıverme, burası Avustralya mı? Burası Türkiye.Muhabbet kuşu dışarıda yaşayamaz ortam uygun değil. O kuşu zorluğa sürüklersen senin hayatında da zorluklar çıkarsa hiç şaşırma.
 
Özür Dilerim. Kuşlarin ortami doga oldugu icin salayim dedim fakat yasayamiycaklarini bilmiyordum
 
Özür Dilerim. Kuşlarin ortami doga oldugu icin salayim dedim fakat yasayamiycaklarini bilmiyordum

Profilinde 24 yaşında olduğun bilgisi var,bizimle alay mı ediyorsun ciddi misin yoksa bilmediğin hakkında?Muhabbet kuşunun anavatanı Türkiye değil.
 
Ücretsiz bir şekilde sahiplendirebilirsin. Bazı üreticilere sorabilirsin belki yardımcı olurlar. Genelde dışarıdan kuş dahil etmiyorlar üretimhanelerine ama bir ihtimal... Muhabbet kuşları için Türkiye koşulları tehlikelidir. Bazı papağan türleri adapte olabiliyor ve üreyebiliyor ama henüz vahşi muhabbet kuşu görülmedi. Yani evlerden kaçan muhabbet kuşları eğer bulunmazsa ölme ihtimali çok çok yüksektir.
 
Geri
Üst