Cihan UYĞUR
Onursal Üye
3. yumurta da en geç yarın gelir sanırım. Dönüşte 4. yumurtayı da görürsün İnşallah.
Inş bakalım şimdi Yoldayım! Inş sorunsuz bir kuluçka atlatırım saolun Uğur bey
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:50 -->-> Daha önceki mesaj 19:29 --
Gelir gelir Cihan'ım stres yapma sen. Bugün gelir inşallah 2.yumurta.
Usta o aradaki tahtayi daha uzun kestir Menteşe kısımlarını da biraz aldinmi tamamdır aşağı kısma inemez inşaallah kuluckaya devam edecektir
Hayırlısıyla gelir yumurtalar.Bir sorun olmadan kuluçkayı tamamlayıp yumurtadan çıkarlar İnşallah.Beklemekten başka yapacak pek bir şey yok.
[MENTION=13259]Gökhan ERKAN[/MENTION] [MENTION=2216]Yusuf Kürşat AKKUŞ[/MENTION] [MENTION=2149]Uğur GENÇ[/MENTION] 2.de kaldık hiç umudum kalmadı bu kuluçkadan ilk yumurta geçen hafta Salı,diğeri geçen hafta Perşembe gelmişti,Cumartesi pazar yoktum,bu sabah baktım hala 2 yumurta,yuvalığı mı?sevmedi ve o aşağı inmesi herşeyi alt üst etti,erkek yumurtaya yatması için dişiye vuruyor ama aradan iniyor,bugun yumurtalara baktım ama sanırım erken pek bir şey anlayamadım.stres oldu bu kuş
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:51 -->-> Daha önceki mesaj 22:50 --
Ara Bölme için marangoz bir tanıdık çağırdım onlada denk düşemedik,ne bileyim bu durum bir canımı sıktı
Son düzenleme: