Cihan UYĞUR
Onursal Üye
Merhaba arkadaşlar en son yaptırdığım box tipi dolap kafeste yuvalık kısımları ile alakalı daha önce konu paylaşmıştım ilk resimde folluk çok Engin'de kaldığı için 2. Resimdeki gibi araya Bölme yaptırdım,Dişi kuşumdan bugünde yarında yumurta beklerken folluk içine baktım şaşırdım yumurta artık gelmesi Lazım derken,2.resimde folluk Altın'da bulunan bölmeye Bakım ne göreyim Dişi kuşum oraya girmiş ve Altın'da bir yumurta bu yumurta ne zaman geldi diye düşündüm,sanırım bugun geldi dedim fakat dediğim gibi ben folluk kısmına ayarlamışken alt bölmeye gidip yumurta yapmasına şaşırdım yumurtayı Alıp tekrar folluk içine koydum,kapısını kapattım,Dişi kuş yine folluk Altındaki bölmeye geçip durdu,bende mecburen yuvadaki ara bölmeyi kaldırıp ilk resimdeki hale getirdim çıkması zor olmuyordu ama Dişi kuşum inerken folluk içine yumurtaya deyip yumurta yerinden oynuyor,umarım yumurta zarar Görmez bu kuluçkadan çok ümitliyim fikri olan Arkadaşlarımın fikrini beklerim.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:26 -->-> Daha önceki mesaj 00:23 --
Yuvalık resimleri yüklüyorum hata verdi.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:30 -->-> Daha önceki mesaj 00:26 --
bu resimdeki folluk altında bulunan bölmeye yumurtlamışmecburen 1.resimdeki şekilde yaptım
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:26 -->-> Daha önceki mesaj 00:23 --
Yuvalık resimleri yüklüyorum hata verdi.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:30 -->-> Daha önceki mesaj 00:26 --
Son düzenleme: