Hayvansever03
Onursal Üye
Avimec, vilmectin ya da baymec.
Ben arastirdim bulundugum ilce icerosinde hic petshop yok ilce disina cikamamPetshopu kafese binaen yazmıştım sorunuzu yanlış anlamışım. Veterinerlere sorabilirsiniz ya da internet üzerinden ecza depolarına bakın.
Ben arastirdim bulundugum ilce icerosinde hic petshop yok ilce disina cikamamPetshopu kafese binaen yazmıştım sorunuzu yanlış anlamışım. Veterinerlere sorabilirsiniz ya da internet üzerinden ecza depolarına bakın.
In illerde de bulamadim sadece il sinirindaki ilcelerde ve il disinda var oralara gidememBekleyin adlarını bulacağım.
Zirai ürünler satan yerlere de sorabilirsiniz adını yazdıklarımı.Yak
In illerde de bulamadim sadece il sinirindaki ilcelerde ve il disinda var oralara gidemem
m ailem de ksular hakkinda bilgili bana yeni geldigi icin ve ilk defa saldigimiz icin midesi felan bulanmistir dedi dogru olmasi ihtimali var cunku kusu geldigi an odaya saldim ve her tarafa carpti duruncada oyle salyali yem kustu hafif bi salyaydi belki okadar carpinca etrafa midesi bulanmistir cunku o gunden beri pek bi sorunu yok sadece tuenkte uyuyor fakat hic kabarmiyor ikiside uyuyorBekleyin adlarını bulacağım.
Dışkıyla mide bulantısının bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Haşlanmış patates yedirin kuşlara. Sularına da üç dört damla elma sirkesi katın.Beni
m ailem de ksular hakkinda bilgili bana yeni geldigi icin ve ilk defa saldigimiz icin midesi felan bulanmistir dedi dogru olmasi ihtimali var cunku kusu geldigi an odaya saldim ve her tarafa carpti duruncada oyle salyali yem kustu hafif bi salyaydi belki okadar carpinca etrafa midesi bulanmistir cunku o gunden beri pek bi sorunu yok sadece tuenkte uyuyor fakat hic kabarmiyor ikiside uyuyor
Elma sirkesi kullanmaya dun basladim dun sularina 3 damla damlattim sirkeDışkıyla mide bulantısının bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Haşlanmış patates yedirin kuşlara. Sularına da üç dört damla elma sirkesi katın.
Öncelikle iki kuşa da iç parazit kürü yapın. Sonra da dışkı ve video paylaşın genel duruma bakıp tedavi önerelim.
Erkek disiye kur yapiyor yem kusuyor opuyor fakat disi cevap vermiyor dikkat ederseniz erkek ayak atiyor erkek ciflesmek istiyor disiyide istekli yapmam icin ne yapmaliyimÖncelikle iki kuşa da iç parazit kürü yapın. Sonra da dışkı ve video paylaşın genel duruma bakıp tedavi önerelim.
Videonun ortasindan sonra ayak atiyor yani ciftlesmek istiyor fakat fark ederseniz disi cekiniyor ve geri gidiyorÖncelikle iki kuşa da iç parazit kürü yapın. Sonra da dışkı ve video paylaşın genel duruma bakıp tedavi önerelim.
benim erkek kuşta aynısını yapıyor, 1 senedir beraberler değişiklik yokBu videosu paylasin demistiniz diskiyida paylastim hem erkegin hem diainin payalstim videoda paylastim lutfen sizde birsey onerin
Erkek kuş acemi ilk heraldebenim erkek kuşta aynısını yapıyor, 1 senedir beraberler değişiklik yok
Yuvalik yoksa yuvalik takBu videosu paylasin demistiniz diskiyida paylastim hem erkegin hem diainin payalstim videoda paylastim lutfen sizde birsey onerin
YUVALIK VB TAKILDI GİRMİYORLARYuvalik yoksa yuvalik tak
Fakat artik disim erkegimi cok dovuyor erkek korkmaya basladi kafes ayirmayi denedik olmadi disiyi degistirmeyi dusunuyorum ama biraz daha bekleyecegimDişi kendini hazır hissetmeden ve ortama güvenmeden çiftleşmez sabırlı olmalısınız